Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
Csak kivancsi lennek a velemenyetekre, hogy szerintetek ez mit jelenthet. Elég sokszor álmodtam már ezt, és mind
2017. márc. 2. 18:08
 1/3 anonim válasza:
Na, akkor most ülj le, nyugodj meg és határozd meg, hogy mit akarsz. :D Milyen álom?
2017. márc. 2. 18:12
 2/3 A kérdező kommentje:

(Bocsi egyszer csak félbe maradt :D) -dig felriadtam a végén.

Egyszer csak bent ultem egy kocsiban, anyukám vezetett, ott volt az apukam is es mind a két tesóm is. Azt mondogatták nekem hogy nem vagy jo semmire. azt tudni kell hogy a tenger kozepén volt egy kacskaringos ut a szelen semmivel. Óvatosan kellett velezetni nehogy belezuhannyunk valamelyik oldalan a a nyilt oceanban. Nagyon gyorsan vezettünk. És arra gondoltam hogy mi lesz ha elveszti anyukám az irányítást és vízbe esunk. Egészen eddig azt mondogattak hogy "NEM VAGY JO SEMMIBEN". Amikor kimondtam en is hogy "NEM VAGYOK JO SEMMIBEN" anyukám nmtudott lasítani es az egyik kanyarban lezuhantunk a vízbe, ottmeg vegig kelett neznem ahogy megfulladunk...

Köszönöm a válaszokat előre is! Nagyon zaklatott vagyok

2017. márc. 2. 18:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt jelenti foglalkozz a sajàt dolgaiddal..
2017. márc. 2. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!