Ti már haltatok meg álmotokban? Nektek milyen érzés volt?
Engem egyszer álmomban egy óriás pók fojtogatott. Amikor felébredtem, fulfokoltam, és éreztem a nyakamon a fojtogatás nyomait. Ekkor voltam 8éves, de annyira para volt, hogy még most is tisztán emlékszem :D
Nemrég azt álmodtam,hogy Beleesek egy folyóba. Namármost én halálosan undorodom már ennek a gondolatára is, mert nem tudni, mi van egy folyónak az alján, meg a kijutás is elég mocskos út lenne. Szóval megmerevedtem a félelemtől és az undortól. És amikor felébredtem, mereven feküdtem az ágyban, és borzongtam. Durva volt.
Egyszer meg azt álmodtam, hogy egy hapsi és egy nő elrabolt, és ott ültem a kocsijuk hütsó ülésén, és a hapsi aztmondta, hogy a kocsiban olyan mérgező levegő van, ami számomra halálos, és max tíz perc múlva meghalok. De én valahonnan tudtam, ÉREZTEM, hogy a kocsiban valahol van egy kalapács, amivel ki tudnám ütni az ablakot és kiugorhatnék rajta. Szóval elkezdtem keresni, ám egyszer csak a hapsi felmutatta a keresett tárgyat, és megkérdezte röhögve, hogy ezt keresem-e. Erre ököllel nekiestem az ablaknak, de elajultam (ergo meghaltam), és felébredtem.
Vannak még ilyen fura álmaim,de most hirtelen ezek jutottak eszembe :D
15)L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!