Van más is így? Hogyan találjam meg az álom szakmát?
Ismerős... :) Bár én tudom mit szeretnék tanulni csak kitartás, szorgalom és erő kellene hozzá, azok meg nem az én jellemzőim. :(
Abból amit szeretsz valszeg sosem fogsz eleget keresni megélhetéshez ezért ajánlom, hogy mellékállásban csináld, mellette meg ami jól fizet és kevésbé fárasztó, idegölő. :)
Én sokféle m.helyen dolgoztam kb evente valrogattam, sehol nem birtam sokaig.
Egyszer megkérdezték tolem megis mit csinalnek szivesen.
Ahogy kb ezen kezdtem agyalni akkor kezdtem nekem valo helyeket találni amiket viszont már nehezen hagyok ott.
Kb annyi korvonalazodott csupan hogy szerernem ha iranyitas alatt lennek azaz konkretan megkapni a feladatokat, szeretnem ha nem lenne állásidő, amikor pl virágöntözesre kavefozesre használnak es ne lennének munkatarsak akikkel pl csak receptekrol es hasonlo semmirol kell beszelgetni.
Igy hihetetlen, de fordult velem a világ.
Dolgoztam könyveloirodában ahol nagy a hajtas es mindenkit jobban erdekeltek a számok mint az hogy kiszarad e a sarokban a virag es lettem penzugyi vezető is, munkatarsak nelkul:)
Szoval javaslom ne konkret munkakört keress eloszor is, hanem natur a beállitottsagoddal legyel tisztaban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!