Ismeretlen ember arcát láttam álmomban, és emlékszem, rá. Van jelentősége?
Soha nem fordult még elő ilyen. Álmomban, ha nem családtag, ismerős szerepel, képtelen vagyok az arcokra visszaemlékezni. Próbálom, a ruhája, testalkata megvan, de az arca nincs.
Ezt kivéve. A mai álmomban feltudtam idézni egy ismeretlen nő arcát.
Van erre egy egyszerűbb magyarázat is,nem kell mindent összekompenzálni az előző élettel.
Az álmaid a nap folyamán történteket dolgozza fel,és a tudatalattidat kicsit előrébb hozza.
Az ismeretlen arc azért tűnt fel álmodban,mert aznap vagy előző nap láttad a tömegben,csak épp te úgy tudatosan nem figyeltél fel rá.Semmi jelentősége nincsen..
Nekem is kis millió olyan álmomban,amiben ismeretlen arcok tűnnek fel..
Így van, ahogy a #2. írja, legalábbis a pszichológia szerint minden egyes álmodban látott emberi arcot láttál már valahol (buszon, tömegben, akárhol), és teljesen random jönnek elő álmodban, ó, ha tudnád, hogy a tudatalatti gyakorlatilag mindent eltárol, amit az érzékszerveiddel tapasztalsz, de nem tudatosulnak... és ó, ha tudnám, miért ezt vagy azt hozza elő, miért nem az ötszáz másikat, akit aznap láttam...
Fura dolog az emberi agy, nem feltétlen kell belemagyarázni ezos dolgokat. (Nem vagyok szkeptikus, de mindkét területhez értek valamelyest, és az álomértelmezés sokkal inkább pszichológia, mint ezotéria - néhány kivétellel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!