Mostanság sokat olvastam az alvásparalízisről. Akik átélték mennyire tűntek a víziók valóságosnak?
Alapvetően nem hiszek semmiféle spiritiszta dologban, meglehetősen materialista vagyok, ennek ellenére mindig féltem tőle, hogy paranormális jelenség tanúja legyek.
Arra lennék kíváncsi, hogy amennyiben sem ufo elrablásokban, sem démonokban nem hiszek, egy alvásparalízis hallucinációjának a realitás érzete lehet-e olyan intenzív, hogy megingat materialista nézeteimben?
koszi a valaszaitok
amugy velemenyetek szerint ha ezidáig, 19 eves koromig nem tapasztaltam, rendszeresen szedek alvas elott magne b6 vitamint, es mar stresszesebb korszakokon is tul vagyok, nyaron ejszakai muszakban meloztam, a vernyomasom sosem alacsony es mely alvó vagyok, akkor nem tul nagy a valoszinusege hogy ilyesmibe lesz reszem?
Az egyik exemnek is volt néha ilyen paralizise, és első alkalommal azt se tudtam mihez kezdjek én, mint kívülálló. Személy szerint sose tapasztaltam, de nem is szeretném.
Azt hiszem #6-os írt jelzésről, hogy erőteljesen szuszog, az én exem is úgy jelzett, bár én elsőre azt hittem, hogy csak rosszat álmodik, de mivel semmije nem moccant, se keze, se a szemhéja fölráztam. Utána elmesélte, mi történt vele, és később már automatikusan tudtam, mit kell tennem, és nem vártam.
Volt egy másik kérdésed, hogy előfordulhat-e veled, arra csak ezt tudom mondani: Neki nagyon ritkán volt, 21-24 kora között (ezidő alatt jártunk), 3 műszakban dolgozó, jó alvó - ez az akárhol akármikor kategória -, relatíve egészséges fiatal srác, ritkán beteg, egyetlen negatív szokása a dohányzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!