Azok akik hisznek az álmok jelentéseiben; mit jelent, ha folyamatosan azzal a fiúval álmodok, aki tetszik?
Azt jelenti ,hogy egy hisztis kis tini pic_sa vagy aki animét néz !
A' hangod is valszeg ilyen vékony visongós .
Ha meglátnál mondjuk egy már kilőtt gyólyót elkezdenél visítozni .
Egy pisztólyt vagy egy egyszerű kalasnyikovot sem tudnál megtőlteni vagy használni ,csak viszolyognál tőlūk. Használhatatlan vagy és avagy ,hogy egy kalasnyikov is használhatatlan egy drakonida ellen ,úgy hogyan te egy főldi reptilián vagy egy szűrke ellen !
Térj vissza a' valóságba és próbálj meg nem tinipi_csa lenni !!!
Honnan veszed, hogy tini**** vagyok? Te nem voltál tini, neked nem tetszett soha sem egy lány/fiú (mivel a nemedet nem tudom)?! Tisztességes lány vagyok, jól tanulok, csak éppen kevés az önbizalmam, ahhoz, hogy odamerjek menni hozzá és kezdeményezni. Soha nem volt még barátom, nem cigizem, nem iszok alkoholt, nem járok el minden hétvégén más buliba, kavarok más-más fiúkkal naponta, csupán csak félénk vagyok.
A kilőtt golyóktól pedig nem félek és igen, lehet, hogy nem tudok "kalasnyikovot" tölteni, de tudok emberi életeket menteni, mivel két éve hivatásos elsősegélynyújtó vagyok, sőt, a nyáron újraélesztettünk egy másik lánnyal egy férfit a Balatonon, amiből országos hír lett!
Előbb tudj meg rólam néhány dolgot, mielőtt lehordasz mindenféle életképtelen leányzónak. Ja, és rühellem az animéket, sokkal inkább a Forma-1-ért vagyok oda! ;)
Köszönöm a válaszaitokat!
Utolsó; ennek örülök :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!