Miért álmodtam ezt? Apácák . -.
Tegnap este volt egy rohadt fura álmom, amit nem tudtam hova tenni.
...miért pont apácák?
Az álom:
Este volt már, az egész házban csak én voltam egyedül. A szobámat egy-két gyertya világította be, de a ház többi része korom sötét volt. Lassan, kinyílik a szobám ajtaja, és besétál egy apáca. Eléggé öreg volt már, sápadt, ráncos bőre volt,és szürkéskék szemei. Ami nagyon megfogott, hogy teljesen kifejezéstelen és üres tekintete volt...nem nézett rám, egyszerűen csak besétált, és bambult maga elé. Ezután bejött még két fiatalabb, teljesen egyformák voltak...fehér bőr, magas homlok, zöld szemek...
~a tekintetük nagyon szomorú volt, olyan "nem akarjuk megtenni, de muszály" -...
Az egyik egy kötelet, a másik egy kisszéket hozott. Megfogták az öregebbik apácát és...felakasztották.....
Ami rohadt furcsa volt, hogy az apáca arca akasztás közben (!) is maradt ugyanolyan kifejezéstelen, üres...egy hang sem hagyta el a száját, nem ordított, egy szót sem szólt...csak láttam ahogy a kötél egyre mélyebbre vésődik a nyakába, majd meghal...a másik kettő meg elkezdett sírni. Először csak ilyen halkan, "diszkréten" sírtak, majd fokozatosabban egyre hangosabban, percek múlva már térden ültek, és csak rohadt hangosan bőgtek...kis idő múlva a háttérben hallatszódik egyre hangosabban egy kórus éneke, ....nagyon szép, lassú dallama volt.... Majd a két apáca rám nézett, és egyszerre mondták hogy: "Sajnálom."
Itt véget ért.
.-. Amikor reggel felkeltem teljesen frusztált voltam :'D ennek mi lehet az üzenete? Vagy lehet hogy nincs? Próbáltam összefüggést keresni az élethelyzetem, és az álom között, de nincs semmi... Ja, és nem vagyok hívő/vallásos...
Szóval ez ...most mi? :'DD
Én gerjedek a' fiatal apácákra ! XD
Ez furcsa ,hogy ilyet álmodtál . Nekem lővöldöznöm kell .
Ma álmomban a' ramán cigányokal küzdötūnk meg !
Nem volt jó az a' várműveink gyengén páncélozotak voltak .
Egy AK63-mal fa tusal és bajonettel küzdötten a' két éltű harckocsinkon rosz volt a' géppuska .
Ezért nekem kellett lőni . Ezek után kilőtték a' harckocsit és kiszáltunk a' testvéreimel . Utána leszúrtam pár románt .
Utána jöttek a' nagy tankok, kaptam még egy dob tárat .
Kilöttek szinte minden Toldi III-ast ,ezek után . felébrettem . Asszem veszítettünk ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!