Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tegnap este álmodtam egy...

Tegnap este álmodtam egy személyről akibe szerelmes vagyok és ennek lehet valamai jelentősége? (többi lent)

Figyelt kérdés

Tegnap álmodtam egy fiúról akibe szerelmes vagyok és teljesen átéreztem.Mármint azt álmodtam, hogy megölelt de olyan mintha valóságban ölelt volna meg.Megcsókolt álmomban és olyan mintha valóságban csókolt volna meg.Mióta felkeltem fura érzésem van ettől és egész nao ezen jár az agyam.Valaki megtudná mondani, hogy ez jelent-e valamit? Esetleg ilyen miért van? Mással is előfordult már ilyen? Ti mit csináltatok ilyenkor? Mi a tehendő ilyenkor?

Normális válaszokat szeretnék kapni és lényegre törőt, előre is köszönöm!

2017. jan. 13. 14:48
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Mi a TEHENDŐ?! A jó édes.. magyartanárod, az!
2017. jan. 13. 14:51
 2/7 anonim válasza:
Valószínű, hogy azért van, mert sokat gondolsz rá, nem jelent ez semmit sem.
2017. jan. 13. 15:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Àlmunkban a vàgyainkat,félelmeinket éljük ki.Sokszor amire elalvàs előtt gondolunk,az is beleszövődhet az àlmunkba,valamilyen formàban.Vagy az aznapi dolgaink.

Viszont sok ember hiszi még azt,hogy két egyén àlmodhatja ugyanazt,ugyanazon àlomban vannak,vagy irànyíthatják az àlmokat,mint pl az Eredet című filmben.Vannak akik álmukban el tudnak aludni stb.

Egy biztos,akiről intenzíven àlmodunk,arról megvàltozhat a véleményünk,vagy mint esetedben,még erősebb érzéseket vàlthat ki belőlünk.

2017. jan. 14. 06:50
 4/7 anonim ***** válasza:

velem is volt már olyan, hogy azzal a sráccal álmodtam, akibe húúúúde :) nem is egyszer. elég kemény álmok is voltak köztük. az egyiken pl osztoztunk volt kolleginámmal, mint kiderült ugyanazt álmodtuk bizonyos részletekben.... :D

nem csináltam semmit, elgondolkodtam persze rajta, mert mondom, volt ami kicsit...khmmmm érdekes volt. de ennyi. nem hatott meg. feltehetőleg valami tudatalatti kivetülés lehetett, hogy ölelget meg meg csókol, hiszen ezt a valóságban is szeretnéd,nem?:) én álmodtam olyat azzal a sráccal, amit a valóságban inkább nem szeretnék átélni,vagy nem olyan formában....

2017. jan. 15. 18:19
 5/7 A kérdező kommentje:

Na az tényleg érdekes amit te álmodtál.

Persze én nagyon szeretném ha teljesűlne csak,sajnos ez egy plátói szerelem... De mi mindent megadnék azért hogy pl egy kicsitt hosszabb időre átölelhessem..

Várok még válaszokat mert érdekel a dolog.:)

2017. jan. 15. 20:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is szoktam álmodni a plátói szerelmemmel, több, mint egy éve szerelmes vagyok belé.

Én is kb ilyeneket álmodom vele.

Ezek az álmok maximum akkor tűnnek el, ha véglegesen kiszerettél belőle, vagy, ha esetleg a valóságban is megtörténnek.

2017. jan. 19. 21:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Hiába szeretsz ki belőle,bármikor előjöhet,hogy róla álmodsz.Hiába nem gondolsz rá tudatosan,a tudatalattid néha megtréfálhat.Akár 20évvel később,amikor már régen elfelejtetted is "betoppanhat" egy àlmodba :)
2017. jan. 20. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!