Ma északa olyat álmodtam amin nem tudok ki igazodni?!!
Figyelt kérdés
Szóval azt láttam az álmomban hogy egy helyen voltam mint egy fötér és akibe én szerelmes vagyok de persze ezt ő is tudja na mind1 is és elkesztem repülni felé és hogy ő is őrült nekem ....szerintetek????2017. jan. 12. 09:37
1/7 anonim válasza:
Akibe szerelmes vagy, az őrült?
Inkább álmodjál a Magyar helyesírás szabályaival!
2/7 anonim válasza:
A főtereknél màr csak a tesco meg pékségek "romi"helyek
3/7 anonim válasza:
Ha ELKESZTÈL* repülni, akkor a nyelvtan gyakorlás szüksègessègèt kívánták a tudtodra hozni Hermiónèjèk.
4/7 A kérdező kommentje:
Na ide figyeljetek nem nyelvtani tanácsot kértem hanem válaszokat!!!!egyébként is ez a bilenytű nem jó na mind egy és igen telefonról vagyok
2017. jan. 12. 18:10
5/7 anonim válasza:
Tisztelj meg bennünket azzal, hogy hozzávetőleg helyesen írsz! Az pedig, hogy telefonról küldöd, nem változtat a tényen, hogy az írásod hemzseg a a hibáktól!
6/7 anonim válasza:
Az én álmomban elcsesztem egy pistóly kitárazását.
Csőre nem tőltöttem ,de nem vettem ki a' tárat ,mert elfelelytettem felhúztam és elsütöttem a' gólyó a falról a' csérépkályha üvegére, onnan a' válamra és kiégett a' pulóverem .
Álmodtam persze .
7/7 anonim válasza:
Ez az álmod is csak azt jelenti, kérdező, mint az összes többi; hogy aludtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!