Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ma északa olyat álmodtam amin...

Ma északa olyat álmodtam amin nem tudok ki igazodni?!!

Figyelt kérdés
Szóval azt láttam az álmomban hogy egy helyen voltam mint egy fötér és akibe én szerelmes vagyok de persze ezt ő is tudja na mind1 is és elkesztem repülni felé és hogy ő is őrült nekem ....szerintetek????

2017. jan. 12. 09:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Akibe szerelmes vagy, az őrült?

Inkább álmodjál a Magyar helyesírás szabályaival!

2017. jan. 12. 11:23
 2/7 anonim ***** válasza:
A főtereknél màr csak a tesco meg pékségek "romi"helyek
2017. jan. 12. 12:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha ELKESZTÈL* repülni, akkor a nyelvtan gyakorlás szüksègessègèt kívánták a tudtodra hozni Hermiónèjèk.
2017. jan. 12. 16:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Na ide figyeljetek nem nyelvtani tanácsot kértem hanem válaszokat!!!!egyébként is ez a bilenytű nem jó na mind egy és igen telefonról vagyok
2017. jan. 12. 18:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Tisztelj meg bennünket azzal, hogy hozzávetőleg helyesen írsz! Az pedig, hogy telefonról küldöd, nem változtat a tényen, hogy az írásod hemzseg a a hibáktól!
2017. jan. 12. 18:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Az én álmomban elcsesztem egy pistóly kitárazását.

Csőre nem tőltöttem ,de nem vettem ki a' tárat ,mert elfelelytettem felhúztam és elsütöttem a' gólyó a falról a' csérépkályha üvegére, onnan a' válamra és kiégett a' pulóverem .

Álmodtam persze .

2017. jan. 12. 22:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez az álmod is csak azt jelenti, kérdező, mint az összes többi; hogy aludtál.
2017. jan. 13. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!