Mit jelenthet ez az álom? (lent)
Figyelt kérdés
Egészen kicsi korom óta álmodok a középkorral, mindig ugyanazon a tájon vagyok és van benne egy személy akit minden alkalommal látok.
Többnyire egy kastélyból indulok egy kőkör felé ami nem messze van a kastélytól és kicsit sétálni kell hozzá egy erdőben, és ott találkozok a lovaggal. Szőkésbarna, kék szemű. :)
mit jelent ez?
2017. jan. 14. 17:09
1/4 Miiivvaaaann válasza:
Szerintem azt jelentheti,hogy ilyen férfira vágysz,de ez csak egy tipp...lehet rosszat mondtam
2/4 A kérdező kommentje:
Az lehet :D de mondom már akkor ezt álmodtam mikor a kisvakond szintjén volt az agyam. :) és akkor még nagyon nem gondolkodtam fiúkon/férfiakon
2017. jan. 14. 19:34
3/4 anonim válasza:
Hjahh, nekem oviba egyszerre két fiúm volt, mindkettőnek megpusziltam a szemét :DDD
Túl sok Shrek-et néztél? O.o
:DD najó bocs, kicsit kába hangulatomba vagyok, komolyan:
Engem is vonz a középkor nagyon sok álmom ilyen...
A táj nem ismerős valahonnan? Film, valami?
A lovag szólt már hozzád? Mint mondott?
Egész álmodba csak sétálgatsz? Semmilyen változás nem történt az évek során?
4/4 A kérdező kommentje:
Nyilvánosan nem szívesen írom ki remélem megérted :) írok privit
2017. jan. 15. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!