Minden este munkaval almodok. Miert?
Ez a válasz nagyon egyszerű. Ezek ugyanis nem állmok. Erre pár hete jöttem rá miután hasonló helyzetbe kerültem külföldön. Ugyanígy fáradt voltam folyton folyvást és az ébredés után csak a munkára tudtam visszaemlékezni. Kamerákat szereltem a lakásba hogy megfigyelhessem mi történik velem míg alszom. Az eredmény eléggé lesokkolt. Elalvás után pontosan 2 órával egy laoszi gyapjashátú galambfióka repült az ablakomba. Egy adóvevő volt a nyakában ami valamilyen jelet sugározhatott mert utána 13 km-en keresztül követtem egy répaföldre ahol az estét zöldségáruk bezacskózásával töltöttem. 2 héten keresztül minden este... A folyamat akkor szakadt meg mikor nemrég elérte az Angliai répaföldeket a koreai pettyeshátú óriáshanyga populáció. Ezek a rovarok köztudottan csak a zöldségek közepét vájják ki szinte nyomtalanul. Így zacskózásuk során nem derül fény a kárra. Azonban több vásárló is panaszt tett hogy a lemért zöldségek mennyisége és tömege nincs összhangban, vagyis a GDK index (répa tömeg aráy) nem éri el az 1,49-et. Széttördelésuk után lehetett csak látni a hiáyzó részeket. A vállalatot ezután perbe fogták és a vezetőket börtönre ítélték csalás miatt.
Máskülönben nem tudom hogy szabadultam volna meg a pokolból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!