Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Minden este munkaval almodok....

Minden este munkaval almodok. Miert?

Figyelt kérdés
Egy honapja,hogy dolgozom kozvetito altal Angliaba az elso munkahelyen karacsonyi csecsebecseket csomagoltunk 2hétig ezzel a munkaval almodtam majd attettek egy pork farmra , ahhol husos sutemenyeket csomagoltunk , akkor azzal almodtam majd most egy zoldseg pucolo gyarba vagyunk itt paprikat pucolunk meg csomagolunk 9napja dolgozok itt es most ezzel almodok . Ami rossz , hogy faradtan ebredek felkelek egszer egyszer es rajovok h csak alom de mikor vissza teszem a fejem folytatodik es mar nagyon zavar volt ebben a honapban 1-1 szanadnap es akkor nem almodtam a munkammal ... Kicsit furcsam mar ez nekem .. Esetleg valaki volt mar hasonlo helyzetben ? Lehet a stressz okozza ?

#stressz #megoldás #alom #alomfelytes #munka faratsag
2017. jan. 12. 22:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Munkával álmodni valamiféle megvilágosodást jelent. Valamire rá fog jönni a közeljövőben, ami bár utólag belegondolva nyilvánvalónak tűnik, mégsem volt az mindig. A sertés anyagi gyarapodásra utal. A paprika azonban baljós ómen. Amennyiben 4 lovas szerepelne egyik álmában a közeljövőben, aznap csak kenyeret és vizet fogyasszon, és így elkerülhető a baj. Ez természetesen kellő odafigyeléssel is megelőzhető. Osszefoglalva azonban egy átfogó kép tárul elém. Látok egy hölgyet, alacsony, középhosszú hajjal és átlagos testalkattal. Amennyiben van kapcsolata, óvakodjon ettől a hölgytől, mert befolyással lehet Önre és kapcsolatára. Ha Ön egyedül van, ebben az esetben ne féljen megismerni őt, ugyanis könnyen lehet, hogy jól fognak járni egymással. A Jupiter és a Vénusz állásából ítélve az elkövetkező 37 nap kiváló az új kapcsolatok kialakítására. Amennyiben találkozott a korábban említett hölggyel, fontos minden este meggyújtani egy zöld gyertyát, melyet előzőleg egy késhegynyi erdeifenyő-gyantával bekent. Ezt menden este ugyanabban az időpontban kell megismételni a 37 napos ciklusban.
2017. jan. 12. 23:52
 2/2 padaman ***** válasza:

Ez a válasz nagyon egyszerű. Ezek ugyanis nem állmok. Erre pár hete jöttem rá miután hasonló helyzetbe kerültem külföldön. Ugyanígy fáradt voltam folyton folyvást és az ébredés után csak a munkára tudtam visszaemlékezni. Kamerákat szereltem a lakásba hogy megfigyelhessem mi történik velem míg alszom. Az eredmény eléggé lesokkolt. Elalvás után pontosan 2 órával egy laoszi gyapjashátú galambfióka repült az ablakomba. Egy adóvevő volt a nyakában ami valamilyen jelet sugározhatott mert utána 13 km-en keresztül követtem egy répaföldre ahol az estét zöldségáruk bezacskózásával töltöttem. 2 héten keresztül minden este... A folyamat akkor szakadt meg mikor nemrég elérte az Angliai répaföldeket a koreai pettyeshátú óriáshanyga populáció. Ezek a rovarok köztudottan csak a zöldségek közepét vájják ki szinte nyomtalanul. Így zacskózásuk során nem derül fény a kárra. Azonban több vásárló is panaszt tett hogy a lemért zöldségek mennyisége és tömege nincs összhangban, vagyis a GDK index (répa tömeg aráy) nem éri el az 1,49-et. Széttördelésuk után lehetett csak látni a hiáyzó részeket. A vállalatot ezután perbe fogták és a vezetőket börtönre ítélték csalás miatt.

Máskülönben nem tudom hogy szabadultam volna meg a pokolból.

2017. jan. 12. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!