Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Rémálom, vajon miért álmodom...

Rémálom, vajon miért álmodom többször is?

Figyelt kérdés

Pontosan nem tudom elmagyarázni mi is az az álmomban.

Nem tudom eldönteni hogy az egy élőlény vagy csak valami tárgy szerű.

Lényeg hogy van ez a valami és én is olyan vagyok.

Versenyezünk hogy kitudja a másikat ugymond elnyomni.

Ez a valami egyre nagyobb, súlyosabb az álmomban és a végén mindig legyőz.

Álltalába mindig felriadok mikor már ott tart az álom hogy lassan teljesen elnyom.

És mikor felkelek fáj minden végtagom, és nehéznek érzem magam, mintha tényleg ott lettem volna.

21 éves lány vagyok és már vagy 8 éve van ez a visszatérő álmom, kb 2havonta 1szer de van mikor sürübben.

Bocsánat a hosszú szövegért.

2010. máj. 4. 22:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
52%

ahha értem! de mi van ha ez a lény egy szellem!

léteznek egy tudjuk nem ártottál valakinek aki már meghalt? vagy valakinek? mert a mi családunkban is a papóm köztünk volt és az uncsim anyjának az állmában elakarta vinni a hugomat! v mi volt már nem non elméxem !

na sztem lehet h egy szellem nem hagy nyugodni..

2010. máj. 8. 12:43
 12/16 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne elmenned analízisre, hogy kiderüljön, mi is probléma történt veled meg az ikreddel 13 éves korotokban, ami azóta sem oldódott föl.
2010. máj. 8. 20:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Ikred szintén lány? Egypetéjűek vagytok-e?
2010. máj. 8. 21:20
 14/16 anonim ***** válasza:
Feltétlenül kettőtök kapcsolatával függ össze az álomsorozat. Valami jelentős dolognak kellett történnie nyolc évvel ezelőtt, ami mindkettőtök életére kihat. Valamiféle elvarratlan szálnak kell ott lennie, úgy vélem. Valaminek, amit nagyon tisztáznotok kellene egymással, könnyen lehet, hogy egy harmadik személlyel kapcsolatban.
2010. máj. 8. 21:26
 15/16 anonim ***** válasza:

"Lényeg hogy van ez a valami és én is olyan vagyok."

Szerintem ebből teljesen az ikertesódra lehet következtetni. Szakember véleménye sokat segíthet. Amúgy az ikrek közötti kapcsolatot a mai napig nem tudták igazán megfejteni

(ha meg tudod mi volt az álom jelentése elmesélhetnéd) :)

2010. máj. 14. 11:18
 16/16 anonim válasza:
drágám ez démon
2011. júl. 24. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!