Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Rémálom, vajon miért álmodom...

Rémálom, vajon miért álmodom többször is?

Figyelt kérdés

Pontosan nem tudom elmagyarázni mi is az az álmomban.

Nem tudom eldönteni hogy az egy élőlény vagy csak valami tárgy szerű.

Lényeg hogy van ez a valami és én is olyan vagyok.

Versenyezünk hogy kitudja a másikat ugymond elnyomni.

Ez a valami egyre nagyobb, súlyosabb az álmomban és a végén mindig legyőz.

Álltalába mindig felriadok mikor már ott tart az álom hogy lassan teljesen elnyom.

És mikor felkelek fáj minden végtagom, és nehéznek érzem magam, mintha tényleg ott lettem volna.

21 éves lány vagyok és már vagy 8 éve van ez a visszatérő álmom, kb 2havonta 1szer de van mikor sürübben.

Bocsánat a hosszú szövegért.

2010. máj. 4. 22:42
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Elfelejtettem azt is írni hogy egyszer előfordult hogy ez az érzés előjött akkor is mikor fennt voltam.

Pont olvastam valamit, és abbakellett hagynom mert ugyéreztem meghülyülök, ugy fájtak a végtagjaim.

De ez csak egyszer volt a 8 év alatt.

2010. máj. 4. 22:45
 2/16 anonim ***** válasza:
hasonló volt nekem is én megtanultam irányítani az álmomat és azóta könnyű dolgom van ellene :P
2010. máj. 4. 23:20
 3/16 anonim válasza:

én valamikor ráveszem magam hogy felébredjek

de úgy teljesen nehogy folytatódjon az álom

ez akkor van amikor valami félelmeteset álmodom tudom hogy ilyen nincs és akkor felébredek

nekem is sok idő volt még megtanultam :(

2010. máj. 4. 23:52
 4/16 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem is az lenne a megoldás, hogy felébredsz. Nem tudom, hogy lehet megtanulni, nekem egyszer anyum elmondta az álmomban, és azóta tudtam :) De az előző válaszolók biztosan meg tudják mondani.
2010. máj. 5. 09:42
 5/16 A kérdező kommentje:

De hogy kell azt csinálni hogy az álmodnak parancsolsz hogy kellj fel?

Hogy kell tudatosan felébredni az álombol?

2010. máj. 5. 15:49
 6/16 anonim válasza:
100%
szerintem próbáld meg elemezni vagy elemeztetni az álmodat. Lehetséges, hogy régebben volt valami rossz élményed és amiatt, vagy pedig nem hagy valaki vagy valami érvényesülni, "elnyom" téged...nem tudom, az álomfejtéshez nem értek, de szerintem ha már ilyen régóta megvan, érdemes felkeresni egy pszichológust, mert lehetséges hogy odabent nem hagy békén téged valami, még ha magadnak nem is mered bevallani
2010. máj. 6. 19:59
 7/16 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a választ, de tudjátok mi a legfurcsább benne?

Hogy nekem van egy ikertestvérem és ő is ugyanezzel a rémálommal küszködik, már 8 éve.

Egyszerüen nem értem...

2010. máj. 6. 20:04
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Talán mindketten attól féltek, hogy mivel nagyon hasonlók vagytok, elnyomjátok egymást... Mintha egy is elég lenne belőletek. (én nem gondolom így)
2010. máj. 7. 21:47
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Anyukádat kérdezd meg hogy a szülés rendben zajlott-e le
2010. máj. 7. 23:33
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire pontosan tudod, hogy 8 éve van nektek ez az álom, akkor talán épp a 8 évvel ezelőtti eseményeket kellene elemezni.
2010. máj. 8. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!