Mit jelenthet Istennel valo almom?
Figyelt kérdés
Este Istennel almodtam. Ha rola szol az alom, nekem mindig felho formajaban jelenik meg. Az edesanyam mellettem allt es kerdezte hiszek e Istenben? Tobbszor mondtam, hogy igen, de a felho egyre csunyabb lett, viharosabb, sotetebb. A vegen mar sirva mondtam anyumnak, hogy hogy higgyek oszinten, ha igy haragszik ram? Aztan a felho borzalmasan nezett mar ki. Anyum akkor mondta mar elveszett, de van meg esely, mert 6 evente valtozik ez. Azt ne kerdezzetek ez mit jelent, mert nem tudom. Akkor felriadtam. Valoszinu meg akkor is alom volt a szememen, mert a halalt lattam magam elott. Kerem valaki mondja meg, mit jelenthet ez az alom? Nagyon aggaszto. Koszonom.2017. jan. 4. 23:10
1/4 anonim válasza:
Tele vagy kétségekkel és rémes megfelelési vágyad van...
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos igazad van :( Csak nem tudom ez ellen mit lehetne tenni.
2017. jan. 6. 10:26
3/4 Skywalker33 válasza:
Anyukad elvarasai nem kotelezoek szamodra. O csak korlatozott modon szeret teged ezert kovetel toled valamit ami attol meg lehet jo is :)Se ellene es se erte de lepj be a belso vilagodba es oda terj meg minden nap hogy talalkozz az igazsaggal es az Istennel es eljon a nap amikor nagyot fogtok kacagni magatokon! Te es Anya :) csoki :)
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszt. Az a baj ez a dolog ennel komplikaltabb. Probaltam tuljutni a lelki problemaimon, szerettem volna megoldast talalni mindenre, de meg nem latom a miertjet es a kulcsot sem.
2017. jan. 6. 23:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!