Mit jelenthet az álmom?
Egyik nap egy nagyon furcsa álmom volt (vagyis számomra furcsa mert nem szoktam ilyesmit álmodni). Az osztálytársaimmal az uszodában voltunk. Ott volt mindenki az osztályból. Valamilyen páros versenyek voltak, de nem a vízben, hanem a medence körül, és az egyik srác, aki mostanában nagyon furcsán viselkedik velem, megkért hogy legyünk ketten párban. És egész végig mindenféle perverzséget mondott, meg folyton bámult. Engem rettenetesen idegesített, íyg egyszer-kétszer felképeltem de ennyi. Utána körülálltuk a medencét, és minő véletlen megint mellé kerültem. Elkezdtünk imádkozni a medence körül állva...ez mondjuk még érthető is mert katolikus gimibe járok. Utána az említett srác rám mosolygott, felkapott és behajított a vízbe. Ez után arra ébredtem hogy nem vettem levegőt mert azt hittem víz alatt vagyok...Szóval nem tudom mit jelenthet ez...ugye nem azt hogy bejön, mert oké, jól néz ki, de soha nem gondoltam hogy bármit akarnék tőle..
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!