Miért álmodok az exemmel? HELP
A tudatalatti egy érdekes dolog, nagyon sok dolog van amit próbálsz elnyomni, tudatosan, és nem is veszed észre valójában mennyire is ott lappang a gondolataidban. Ilyen mikor egy régen látott horrorfilmmel álmodsz évek után, és fogalmad sincs arról hogyan jött elő, pedig valójában egész végig ott volt.
Minden nyomot hagy a tudatalattinkban, csak hát erről kevés szó eshet az iskolában, mert rájössz miért is kártékonyak a reklámok.
Visszatérve nekem is volt egy ilyen sztorim, szakítottunk egy csajjal, sokszor álmodtam is vele, aztán elmúlt, 1 év után pedig minden előzmény nélkül intenzívebben tért vissza az álom mint valaha. Ez ilyen :)
Egy bölcs mondás szerint,a szeretet örök.
Az,akit őszintén szerettél valaha,azt örökre szereted annak ellenére,hogy eszeddel nem látod esélyét az együttélésre vele,netán súlyosan megbántott.
Tudomásul kell venni,hogy ő,része az életednek,legalábbis a múltadnak!
Köszönöm a válaszokat!:)
(Nagyon nem akarom ezt tudomásul venni, mert oké életem szerelme volt akkor és vele akartam leélni a jövőm, de az csak múlt és nem akarom, hogy belepiszkáljon a jelenembe)
Egy kis kiegészítés:
Rendszerint olyan dolgokkal szoktunk álmodni,melyeket vagy nem értettünk meg,vagy nem fogadtunk el.Ezért igen fontos,hogy megnyugtató módon lezárjunk minden működésképtelen kapcsolatunkat,amivel pszichénknek nem kell már felesleges köröket lefutni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!