Miért álmodok az exemmel?
Figyelt kérdés
Már néhány hete csak vele álmodok. Igaz, hogy még csak 2 hónapja szakított velem és még friss ez az egész, de új emberekkel vagyok, ismerkedek és jól érzem magam másokkal, mondhatni túltettem magam rajta. Viszont általában hajnalban mindig azt álmodom, hogy kibékülünk, mindig más szituációban. Másfél évig voltunk együtt, de rengeteg vitánk volt és jobb is külön, nincs egyikünkben sem harag. Viszont reggelente az álmok miatt rosszul kelek és annak ellenére, hogy nem szeretném vele újrakezdeni, mégis szomorú vagyok ilyenkor, mert rengeteg szép emléket köszönhetek neki. Volt valaki hasonló helyzetben? Hogy lehet ezen változtatni? 21/n2016. júl. 11. 18:38
1/4 anonim válasza:
bizonyára mély nyomot hagyott benned.
erre sajnos csak egy megoldást tudok,légy újra szerelmes egy új emberbe,talán akkor vele fogsz álmodni mert a nap nagy részében rá gondolsz.
2/4 anonim válasza:
Nem engedted el még teljes mértékben.
3/4 anonim válasza:
Nyilván,még nem rendezted le magadban.Ha igazán szeretted őt,örökké szeretni fogod annak ellenére,hogy nem merülhet fel benned a kapcsolat helyreállítása összeférhetetlenségetek miatt.
Javaslom:
Végy papírt,tollat,és írd meg neki,milyen sok szépet éltetek meg együtt,amit köszönsz neki,s azokat az érveket,ami miatt lehetetlennek látod együttéléseteket ismét.Később,talán hasznos lesz találkoznotok,-amikor stabil kapcsolatotok lesz mindkettőtöknek-négyesben,egy nyilvános helyen(pl.egy vacsorán).
4/4 anonim válasza:
Esetleg az ex-ed nem tud elengedni. asztrál energiasíkon sugároz feléd, melyet te a rem-nomrem fázisváltáskor tudsz fogni. Beszélned kell vele, mert ha így van nélküle nem todod ezt megoldani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!