Miért álmodok folyton az exemmel?
2 éve szakítottunk és èn már mást szeretek de senkivel nem vagyok együtt. Folyamatosan azt álmodom h az exemnél vagyok és szeretkezünk. És ákármennyire próbálok ellenállni nem megy. Folyton vele álmodom ezt pedig őszintén szólva nem egy nagy szám volt vele a szex mert semmi előjáték hanem bele a levesbe csak
.. de ez mind1 is. Viszont elég csúnya szakításunk lett akkor. Érettebbnek látom de álmomban se szeretem és nem a múlt elevenedik fel. Mit jelenthet ez? Miért pont vele aki a legszemetebb volt velem? Aki nagyon vicces kedvében van az ne ide írjon kérem!!!!
Neem zártátok le a kapcsolaatot , mi is 2 éve mentünk szét rá 3 honapra nekem ujkapcsolatom lett neki,meg már rögtön utána hogy vége lett...
Nagyon csunya és nehéz volt a szakitás egyikőnk se akkarta kimondani szeretni szerettük egymást de nem ugy mint régen 3 évig voltunk együtt mi azota se beszéltünk... voltak nekem is ilyen álmaim ezt a tudat alattid okozza, ne aggodj elmúlik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!