Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Jelenthet valamit ez az álom?

Jelenthet valamit ez az álom?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy hülyén hangzik majd az egész, de nagyon furcsa hangulatú álom volt.

Nagy tömegben sétáltunk egy barátnőmmel (akit nem is láttam még soha szerintem, csak az álmomban barátok voltunk) és mellettünk sétált egy fiú akit igaziból egy tehetségkutatóban láttam. Nem egy divatmajom hanem valódi, sajátos személyisége és kisugárzása van de nem szeretném leírni, hogy ki az. Szóval sétáltunk hárman egymás mellett de nem szólítottuk meg a fiút, csak kérdeztem a barátnőmtől, hogy van-e nála toll mert kérnék a fiútól autogramot, aztán adott a fiú egy zöld filctollat. Fogalmam sincs honnan hallotta meg mikor akkora hangzavar volt, hogy én is alig hallottam a saját hangokat. Aztán ráírta a nevét a karomra. Utána hosszúnak tűnő percekig öleltük egymást, én már szinte szorítottam és hihetetlen érzésem volt. Mintha a világ összes gondja lement volna rólam. Azt hiszem ő is érezte. Minél jobban szorítottam, annál inkább éreztem a megkönnyebbülést. Nem az az izgatottság amikor hírességgel találkozol, hanem amikor egy nagyon fontos esemény miatt nagyon izgulsz már régóta és amikor sikerül, rögtön érzed ahogy megkönnyebbülsz. Ez sokkal nagyobb érzés volt, szinte leírhatatlan. Pedig nincs semmilyen gondom jelenleg és nem is izgulok semmi miatt. Akkor mi volt ez a furcsa érzés?

2017. jan. 3. 00:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Talán azt jelenti, hogy bár korábban teljesen izgulós típus lehettél, de manapság ezt a félelmedet már leküzdötted.
2017. márc. 25. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!