Tényleg teljesül a szilveszteri álom?
Figyelt kérdés
Ki mennyire hisz az álmokban? Tapasztalatok szilveszteri álommal kapcsolatban ? Teljesulnek?2017. jan. 1. 12:36
1/5 anonim válasza:
Nem. Szilveszter olyan mint a többi a nap. Csak felkapott. Lehet kényszeresen inni, szórakozni, vásárolni. Persze egy nap sem egyforma...
Mit álmodtál?
2/5 A kérdező kommentje:
Haat hogy a kiszemeltemmel osszejottunk..
2017. jan. 1. 13:48
3/5 anonim válasza:
Igen. Jönnek az élienek és lelőnek mindenkit. Már dokumentum film is készült ebből.
4/5 anonim válasza:
Remélem, nem. Én elég hülyeséget álmodtam. Igaz, nem velem történt rossz, hanem egy ismerősöm került kelletlen helyzetbe és csak szemlélője voltam, de így is olyan rossz érzés volt.
5/5 anonim válasza:
Igen! - ha azt álmodtad, hogy a következő nap az új év első napja lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!