Mit jelent a hurrikán motivum az álmokban?
Figyelt kérdés
visszatérő motivumon a hurrikn, mindig teljes álom, mindig tulélem, csak annyi h mindig máshol vagyok, és általában más emberekkel de rokonnal vagyok, és midnig én oldom meg azt h megmeneküljünk.
sztek mit jelenthet?
2010. máj. 3. 22:58
1/3 anonim válasza:
Megint rossz kategóriába tetted a kérdésed!
3/3 anonim válasza:
Nekem is visszatérő álmom a hurrikán vagy még inkább a tornádó. Borzalmasan utálom, ha azzal álmodok, el van rontva a napom. Az én esetemben veszélyt jelez, sokszor csak a félelmeimet vetítem ki. Egy időben a kutyáimat féltettem, mert szöktek, visszatérő álmom volt, hogy jön a tornádó, látom a tölcsért, közeledik feléjük és minden gondolatom, hogy hova bújjak velük. Ahogy megcsináltuk a kerítést, elmúlt ez az álom. De más formában vissza-, visszatér. Egyszer egy állatmenhelyen söpört végig álmomban, néhány nap múlva felszámolták a menhelyet, de ezt is lehetett előre sejteni, szóval nem annyira misztifikus ahogy én megéltem. A múltkor értem jött a tornádó, menekültem és valószínűleg sikerrel, de akkor már hónapok óta beteg voltam és nagyon elkeseredett. A nagy víz is visszatérő álmom. Nekem ezek mindig veszélyt, belső félelmet takarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!