Mit jelent, ha álmomban pozitív lett a terhességi tesztem?
Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 21:23
12/15 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy foglalkoztat ez a kérdés. Vagy azért mert rettegsz attól, hogy terhes leszel, vagy azért mert vágysz rá. Legtöbbször álmainkban megjelennek azok a feldolgozatlan problémáink, amik ébren nyomasztanak. Így dolgozza fel az agy a napi történéseket...
14/15 anonim válasza:
ez azt jelenti, hogy ma este is röhögtem egy jót:D Tényleg az mit jelent, ha este nevetek? LOL
15/15 anonim válasza:
figyu egyik hajnalban nyulakkal álmodtam, reggel rájöttem, h azért, mert elötte nap nyúllevest ettem, szóval valószínű a te álmod is tudatos és neked kell tudnod h mért, nézz magadba és döntsd el h akarsz-e gyereket v. nem és gondolkozz el azon h volt-e nemi aktusod a menstruációdat követő 14 napban és védekeztetek-e , ha volt és nem védekeztetek akkor előfordúlhat h terhes vagy és a tested tudat alatt akar üzenni neked az álmodban, de lehet télleg h a vágyaidat/félelmeidet vetíti ki... szóval azt tanácsolom h csinálj tesztet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!