Miért van napokig rossz kedvem, miután valami kellemeset álmodok?
Figyelt kérdés
Valami, vagy valaki hiányzik az életemből, és ha olyasmit álmodok akkor utána napokig mondhatni depressziós vagyok, pedig amit álmodtam az jó volt, csak valahogy olyan szomorú utána ismét a szürke valóságban felébredni..
Mással is szokott hasonló történni?
2016. nov. 23. 11:43
1/8 anonim válasza:
Azért mert csak àlom..ha valosàg lenne nem lennél utànna depis..régen sokat àlmodtam most màr nem ..talàn jobb is igy màsnap nincs hiànyérzetem :)
2/8 anonim válasza:
Neked Béla (ezo olvaso)van màsnap hiànyérzeted?
4/8 A kérdező kommentje:
van, és általában próbálom valami olyasmivel lekötni magam, ami mellett nem tudok ilyeneken gondolkodni, de a leghatásosabb mód az idő múlása, legalábbis ez eddigi tapasztalataim szerint.
2016. nov. 23. 12:18
5/8 anonim válasza:
Velem is volt már párszor ilyen, valóban nem egy kellemes érzés, de elmúlik.
6/8 anonim válasza:
Mert nem vagy magaddal összhangban. Csinálj olyat, ami érdekel és szeretsz. Nézz vicces videókat, egyél finomakat, töltsd a családoddal az időt és jobb hangulatod lesz :)
8/8 A kérdező kommentje:
ja, tudom hogy megválaszoltam, de sajnos ettől nem lettem jobban, viszont most, hogy tudom nem csak én vagyok ilyen máris jobb.
2016. nov. 24. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!