A szellemek köthetőek a rossz almokkal?
Szoktam járni szellem elengedésre,de most azonban munkaügyileg el kellet utaznom.Most én úgylátom megint van velem egy szellem, mivel a figyelmem romlott fáradtabb vagyok még úgy is hogy anyit alszom amenyit szeretnék.Kopogás is van,minden nap vagy jobb esetben két naponta mély lidérc álmokkal kisérve.
Most azonban a kérdésem az lenne,hogy az álmaimban a szellem multjával kapcsolatosan álmodok pl:hogy halt meg,vagy ilyenek?
Mit jelent a szellem elengedés??
Ezt csak Jézus Krisztus a Törvény Ura teheti, mert az Ő hatásköre. Mi emberek legföbb csak imádkozhatunk, az eltávozottért, hogy bocsássa meg Mennyei Atyánk az elhunyt bűneit, és adjon a lelkének békét az Ő akarata szerint.Ámen.
A bizonyos dolgokban hívő emberek agya túldolgozik, mint pl a kisgyerek fél a sötétbe s az agy a kisebb félelem sokkokra meghibásodik "halucinál" dolgokat.
Az álomról annyit, hogy az álomkép minden alkotóelemét az agy tudatosan rendez el, amiknek jelentése van a velünk kapcsolatos lelki állapotunkra s környezetünkre.
Erre van az álomfejtés (ateista vagyok s csak azt hiszem el amit tapasztalok másokkal együtt)
Írd össze 1-2 szavakban amiket látsz sorba az álmodba: Tárgyak(függöny, asztal...) emberek (kalauz, barát...), állatok, növények (gesztenyefa, fenyő), helyszín (folyosó, út...) , időjárás (borus ég, eső) stb.
Egymás alá leírod a szavakat, a szavak mellé a jelentést. Összképet kapsz magadról.
Kedves kérdező!
Általában alváskor-álomban kapunk könyebbséget félelmeinktől, mindenkinek vannak félelmei (tévesesznék) amik gyötörnek bennünket. Ez nagy kegyelem, hogy így kaphatunk szabadítást, az angyalok közreműködésével.
A menekülés is ezt jelzi, elég beszédes ez az álom.
Az ima sokat segít, és közvetlenül is kapcsolat alakulhat ki Urunkkal, és éltetőnkkel, a szívünk által érzékelhetjük azt, ha figyelünk szívünkre, és hittel kérjük a vezetést imában. Saját szavainkkal elmondhatjuk mi bánt mitől félünk, A szívből jövő imádságot meghallgatja az Úr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!