Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » A szellemek köthetőek a rossz...

A szellemek köthetőek a rossz almokkal?

Figyelt kérdés

Szoktam járni szellem elengedésre,de most azonban munkaügyileg el kellet utaznom.Most én úgylátom megint van velem egy szellem, mivel a figyelmem romlott fáradtabb vagyok még úgy is hogy anyit alszom amenyit szeretnék.Kopogás is van,minden nap vagy jobb esetben két naponta mély lidérc álmokkal kisérve.

Most azonban a kérdésem az lenne,hogy az álmaimban a szellem multjával kapcsolatosan álmodok pl:hogy halt meg,vagy ilyenek?

2016. aug. 16. 14:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Mit jelent a szellem elengedés??

Ezt csak Jézus Krisztus a Törvény Ura teheti, mert az Ő hatásköre. Mi emberek legföbb csak imádkozhatunk, az eltávozottért, hogy bocsássa meg Mennyei Atyánk az elhunyt bűneit, és adjon a lelkének békét az Ő akarata szerint.Ámen.

2016. aug. 16. 14:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Há részlétesen nemtudom mit is csinálnak ott a Táltos központban,de az tudom hogy utána jobban vagyok könyebnek érzem magan a rosz almok is megszünnek és a türelmem is nagyobb lesz. :)
2016. aug. 16. 14:37
 3/5 anonim ***** válasza:

A bizonyos dolgokban hívő emberek agya túldolgozik, mint pl a kisgyerek fél a sötétbe s az agy a kisebb félelem sokkokra meghibásodik "halucinál" dolgokat.

Az álomról annyit, hogy az álomkép minden alkotóelemét az agy tudatosan rendez el, amiknek jelentése van a velünk kapcsolatos lelki állapotunkra s környezetünkre.

Erre van az álomfejtés (ateista vagyok s csak azt hiszem el amit tapasztalok másokkal együtt)

Írd össze 1-2 szavakban amiket látsz sorba az álmodba: Tárgyak(függöny, asztal...) emberek (kalauz, barát...), állatok, növények (gesztenyefa, fenyő), helyszín (folyosó, út...) , időjárás (borus ég, eső) stb.

Egymás alá leírod a szavakat, a szavak mellé a jelentést. Összképet kapsz magadról.

2016. aug. 17. 14:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Lépcsön futok fel a házba általába egy ismeretlen ember elől aki megtámad.
2016. aug. 17. 15:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Általában alváskor-álomban kapunk könyebbséget félelmeinktől, mindenkinek vannak félelmei (tévesesznék) amik gyötörnek bennünket. Ez nagy kegyelem, hogy így kaphatunk szabadítást, az angyalok közreműködésével.

A menekülés is ezt jelzi, elég beszédes ez az álom.

Az ima sokat segít, és közvetlenül is kapcsolat alakulhat ki Urunkkal, és éltetőnkkel, a szívünk által érzékelhetjük azt, ha figyelünk szívünkre, és hittel kérjük a vezetést imában. Saját szavainkkal elmondhatjuk mi bánt mitől félünk, A szívből jövő imádságot meghallgatja az Úr.

2016. aug. 18. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!