Mit jelent ez az álom?
jól mennek a dolgaid.
bár kételkedem a szavaidban. Ugyanis az álomsíkon nem mutatnak az órák leolvasható időt. Ez alapvető dolog.
De előfordulhat.
Köszi a választ, ment a zöld kéz.
Egyébként előfordult már máskor is, hogy láttam az időt álmomban, bár nem tudom ennek mi a jelentése.:)
Ez egy nagyon klassz álom lehetett :). Én azt gondolom,hogy a bátyád egy nagyon fontos személy számodra s talán ezért is akartad vele megosztani ezt az vele, hogy ő is láthassa amit te. Mert hiába vagy ilyen gyönyörű helyen, azt akarod hogy ő is ott legyen veled . A ház amit nem láttál, lehet egy hely ahol van valami fontos számodra s azért nem láttad mert még nem tudod hol van ez a hely.
Én ezt gondolnám, de bocsi ha kicsit fura lett :D
Érdekes álom!
A víz,embertömegeket,s a rajtuk úszó rönkök,az élet nehézségeit,melyek közt bátyád (egy idősebb férfi)segít átevickélni.
Az idilli táj,s a gyönyörű ház,a jövőbe vetett reményed kifejeződése.Egy szép család(ház)gyönyörű környezet(békés kellemes élet).
Nem szabad elfelejteni,hogy mindez az érték nem szokott ölünkbe hullni a decemberi hóeséssel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!