Mit jelent ez az álmom?
Figyelt kérdés
Az exemmel feküdtönk az ágyon. Ő felém fordulva mondta, hogy MAJD megint összejövünk, és a járást követően 8 hónapra megint dughatunk. És én talán boldogabbnak tűntem, hogy amit mondott aszerint lesz köztünk valami. MEGINT... És én kijelentettem neki, hogy nem bírnék várni nyolc hónapot, mert biztos akarnám őt........
Mostanába mindig ezzel a témával kapcsolatosan álmodok, volt mikor másik fiúval csókolóztam, akit sosem láttam még, de leginkább az exem van az álmaimba. Ezelőtt azt álmodtam, hogy más lánnyal feküdt le.
Mit jelenthetnek ezek a sorozatos álmok a volt barátommal?
Az igaz, hogy még most is szeretem. De ezen belül mit jelent?
Értelmes válaszokat szeretnék. Köszönöm. :)
2016. nov. 16. 18:30
1/1 anonim válasza:
Csak ennyit. Vágysz rá és még mindig szereted. Nincs szimbolikus vagy ezoterikus jelentése, csak a vágyaid tudatalatti általi megjelenítődése álmodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!