Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az álmom?

Mit jelent az álmom?

Figyelt kérdés

Annyira emlékszem, hogy nagyon féltem álmomban de eszméletlenül valóságos volt az egész azt hittem ébren vagyok. Észrevettem, hogy alszok mert abszurd dolgok történtek és próbáltam ébresztgetni magamat és fel is keltem DE mint ismét kiderült ismét álmodtam és rettegtem, minden nagyon valóságos volt.

Semmi konkrétra nem emlékszem csak arra, hogy nagyon valóságos volt mivel 2x is azt hittem ébren vagyok és féltem ezért ébresztgettem magamat és édesanyámhoz akartam sietni mert tudtam, hogy ő majd megnyugtat.

Reggel úgy keltem mintha egy percet sem aludtam volna de megkönnyebbültem és nem féltem.

Remélem valaki tudja értelmezni.

2016. nov. 10. 22:04
 1/5 anonim ***** válasza:

szia! Hány éves vagy? Velem ,Nagyon régen hasonló dolgok történtek velem, de már nem csodálkozok rajta... :)

benn rekedtél az éberségben, miközben a szervezet pihent még, és ilyenkor álmodsz,miközben tudatodnál vagy, tudatos álom, 1x, ha lesz hasonló, próbáld, irányítani a látott képet! Csípd meg magad, erősen, nálam be vállt, igaz reggel fájdalomra keltem, mert jól megcsíptem magam, és tudatosan álmomban..., de legalább, tudtam, mi a szitu. :)

2016. nov. 14. 02:51
 2/5 A kérdező kommentje:

Szia, köszönöm a válaszod!

17 éves vagyok.

Kicsit megrémültem ettől az álomtól mert nem éltem még át ilyen élményt.

2016. nov. 16. 21:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Megint én vagyok..., én 7 éves korom óta álmodok így..., furcsa dolgok történtek velem. És Hidd el, ha 1x képes leszel manipulálni az álmaidat, többé nem lesz ilyen, egyszerűen tisztázod magadban, hogy egy álom, és fel fogsz ébredni! Sosem szabad idegeskedni,mert a benső szorongás, jobban elzár majd az éberségtől,mikor fel akarsz kelni. Mindig békességben szeretetben menj aludni, s ha akarsz 1x-1x ritkán imádkozhatsz, ha hiszel istenben. Ne érezd ezt furcsának,mikor álmodunk, más az agyműködésünk, hidd el ez segíthet! Egy szikrányit ez a hit segít neked felkelni,mikor kell. Mielőtt aludni mész, mindig legyen benned békesség! A nyugodt álmodáshoz szükséges valami, amibe kapaszkodhatsz! Nem véletlen tanácsolom ezeket, volt, aki "bepánikolt", mert felkelt, és közben csak álmodta az egészet, hogy felkelt. És a pánik ébren létben is, veszélyes tud lenni! Nemhogy,az ember álmában... :)
2016. nov. 18. 01:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Nem vagyok vallásos de minden mást megfogadok!:)
2016. nov. 30. 23:43
 5/5 anonim ***** válasza:
-o... , ez nem különösebben vallás kérdése, hanem érzelmi reakció,könnyebben irányítható vele az álom kép! Ilyenkor célszerű vágyálmokkal helyettesíteni, hogy ki zökkentsd magad ebből... Üdv.. :)
2016. dec. 1. 02:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!