Mit jelent az álmom?
Annyira emlékszem, hogy nagyon féltem álmomban de eszméletlenül valóságos volt az egész azt hittem ébren vagyok. Észrevettem, hogy alszok mert abszurd dolgok történtek és próbáltam ébresztgetni magamat és fel is keltem DE mint ismét kiderült ismét álmodtam és rettegtem, minden nagyon valóságos volt.
Semmi konkrétra nem emlékszem csak arra, hogy nagyon valóságos volt mivel 2x is azt hittem ébren vagyok és féltem ezért ébresztgettem magamat és édesanyámhoz akartam sietni mert tudtam, hogy ő majd megnyugtat.
Reggel úgy keltem mintha egy percet sem aludtam volna de megkönnyebbültem és nem féltem.
Remélem valaki tudja értelmezni.
szia! Hány éves vagy? Velem ,Nagyon régen hasonló dolgok történtek velem, de már nem csodálkozok rajta... :)
benn rekedtél az éberségben, miközben a szervezet pihent még, és ilyenkor álmodsz,miközben tudatodnál vagy, tudatos álom, 1x, ha lesz hasonló, próbáld, irányítani a látott képet! Csípd meg magad, erősen, nálam be vállt, igaz reggel fájdalomra keltem, mert jól megcsíptem magam, és tudatosan álmomban..., de legalább, tudtam, mi a szitu. :)
Szia, köszönöm a válaszod!
17 éves vagyok.
Kicsit megrémültem ettől az álomtól mert nem éltem még át ilyen élményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!