Mit jelent latni az exunket massal szexelni?
Figyelt kérdés
Az almom ugy volt hogy eloszor a vonaton ultem. En kiszalltaam odamentem egy haveromhoz.ő vagy hintan vagy a vonaton ult.
Odajott az exem azutan dumaltunk. Tokre boldog lettem.
Egyszer aztan elindult, odament a legjobb (lany ) baratjahoz, es egy csengo elkezdett csengeni, ami fel volt akasztva valahova ...es akkor lattam h a volt baratom es a csaj abban a pillanatban elkezdtek dugni....... Azutan en lefagyva figyeltem, majd elrohantam...
2016. nov. 13. 08:11
11/11 anonim válasza:
Ne akard megfejteni az álmaidat. Mindenki álmodik, minden éjjel. Akár emlékszik, akár nem. De az álmoknak nincs jelentésük. Ebbe még Freud bácsinak is beletört a bicskája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!