Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenhetnek ezek az álmok?

Mit jelenhetnek ezek az álmok?

Figyelt kérdés

Már rengetegszer álmodtam azt, hogy babát várok vagy gyerekem születik. Szeretném, hogy így legyen de még nem lenne itt az ideje sajnos. A múlt éjjel azt álmodtam, hogy szültem és épp azt mondtam az apukámnak, hogy alig fájt szóval nem tudom mi ez a folytonos panaszkodás a nők részéről (gondolom ez álom marad :D), aztán már itthon voltunk és az ágyamon feküdt a kisfiam.

Régebben is álmodtam olyat, hogy az ágyon fekszik a gyerekem, de olyat is, hogy még terhes voltam. A gyerek mindig 0-6 hónapos körüli lehetett. Egyszer ikreket szültem de valaki kényszerített, hogy adjam oda őket egy másik embernek de meggondoltam magam és menekülnöm kellett velük. Van párom, de érdekes, hogy ő nem szokott ezekben szerepelni (talán csak az utóbbiban). Mindig van egy negatív érzés ezekben az álmokban és ez az, hogy a szüleim sosem tudnak róla. Ezért nem értem, hogy hogyan mondhattam ezt apukámnak, mert amikor a gyerek már az ágyon feküdt a szüleimen gondolkoztam, hogy hogyan mondjam el nekik. Illetve az egyikben ahol terhes voltam apukámmal utaztam egy autóban tehát láthatta a nagy hasamat, mégsem tudott róla. Ez hogy lehet? És mit jelentenek ezek? Évente több alkalommal is vannak ilyen álmaim már 14-15 éves korom óta de akkor még barátom sem volt. Most 19 éves vagyok.

2016. nov. 8. 11:53
 1/2 A kérdező kommentje:
És a baba kivétel nélkül mindig fiú, az ikrek is fiúk voltak.
2016. nov. 8. 11:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Az álmoskönyv szerint ikrekkel álmodni meglepetést jelent, ha a tied és te szülted az álmodban. Egyben azt is jelenti az iker, hogy nem tudsz választani két fontos dolog között. A leg attól félhetsz, hogy a szüleid elitélnek majd vagy, hogy nem támogatnak majd téged abban, hogy gyereked legyen ilyen fiatalon. De ezek csak a belső félelmeid kivetülése. A fiú gyermekről meg lehet, hogy egyszer fiad lesz. Ezt nem tudni. De ha a párod elvett feleségűl és eljött a megfelelő idő a gyermekvállalásra, akkor majd ráérsz akkor azon gondolkodni, hogy mi hogy lesz. Akkor biztos nem fognak elítélni emiatt. Bár amúgy sem kéne ettől félned. Sose tarts ilyen dolgokat magadban. Ha netán idő előtt teherbe esnél, akkor azt nekik is tudniuk kell. :)
2016. nov. 28. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!