Tudatos álom, vagy valami más?
Már most a kérdés elején szeretném kiemelni hogy csak KOMOLY válaszokra vagyok kíváncsi!
Aki nem tudja kérdésemre a választ legen szíves ne adjon buta választ.
Nagy bizonytalanságban vagyok, mert történt velem egy olyan dolog amit nem tudok felfogni hogy mi is lehetett pontosan.
Egy biztos, aludtam.
Hogy mi történt álmomban?
Eltért az eddigi mondhatni normál álomtól, tudtam gondolkodni, egész pontosan az történt, hogy elaludtam, majd unoka testvéremmel sétáltam és beszélgettünk, aztán egyszer csak teljesen elsötétült minden, olyan hangot hallottam mondhatni zúgást, mint amikor a porszívónak a hajlékony műanyagvégét a levegőben gyorsan forgatja az ember, bizonyára tudjátok milyen. aztán pedig nem tudtam mozogni, szerettem volna felébredni, mert tudtam hogy álom, szerettem volna segítséget kérni a szóba társamtól, és jelezni neki hogy bajban vagyok, de nem sikerült, majd a lábamat próbáltam mozgatni abban a reményben hogy meghallja a lábammal csapó zajt és fel figyel rám, és akkor bár nem éreztem hogy mozgatom a lábam, de igen, mozgattam a lábam, és úgy ébredtem fel.
Nagyon kellemetlen érzés volt, és alig mertem vissza aludni, féltem hogy ismét ez fog történt azonban szerencsére nem ez történt, és rendes álmom volt.
A kérdés az az, hogy ez tudatos álom volt? ha nem akkor mi lehetett ez? Meg jegyezném hogy körülbelül 3hónapja történt már velem ilyen, akkor nem érdekelt, de most már nagyon is érdekel, kérlek segítsetek, ha ismét megtörténne mivel tudnám kordában tartani? Hogyan tudnám meg állítani?? nem szeretnék ilyen álmokat.
Nem vagyok profi,de lehet hogy ez alvásparalízis volt.
De legközelebb ha ez történik nem pánikolj be hanem csinálj valóság vizsgálatot :)
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!