Ez már tudatos álomnak számít?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam ülök a gép előtt. Aztán rájöttem, hogy amelyik monitor előttem van, abba már megadta magát a képcső, régóta nem használom, tehát ez csak egy álom lehet. Viszont nem volt kedvem stabilizálni az álmot és felébredtem hamar.2016. máj. 15. 10:58
1/2 Legoman válasza:
Ez még nem számít annak.
Ez csak egy valóságtesztszerű dolog volt. Csak rájöttél, hogy álmodsz, de mivel nem sikerült az álomban maradnod, ezért nem számít tudatos álmodásnak.
Ha teljesen te irányítod az álmod, akkor beszélünk tudatos álmodásról.
2/2 anonim válasza:
Ahogy #1 mondja. Ez csak az "előszobája" volt annak, tulajdonképpen épp beléptél volna a tudatos álomba, amikor már távoztál is onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!