A tudatos álomnak van korhatára?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok, és szeretném elkezdeni ezeknek a technikáknak a gyakorlását, amivel tudatos álomba kerülhetek. Van ennek korhatára, vagy esetleg valami veszélye van annak ha ilyen fiatalon csinálom? És milyen egyéb veszélyei vannak? Egyáltalán vannak ilyenek? Az értelmes válaszokat előre is köszönöm!!!2015. aug. 13. 22:34
1/11 anonim válasza:
Attól függ, hogy mire szeretnéd használni.
2/11 anonim válasza:
Ja, ekkora baromságot, na mimd1, nem memhiszem hogy korhatáros lemne, de aszt sem hogy létezik
3/11 A kérdező kommentje:
Pl. arra szeretném használni, hogy repüljek, vagy ott lehessek mondjuk az Eiffel-torony tetején, meg ilyesmikre, amiket vagy nem tudok vagy nem a közeljövőben tudom kipróbálni. És köszönöm a válaszokat!!(egyébként utolsó azért kérdeztem meg, mert pl. a villámolvasás tanfolyamot sem tartanak gyerekeknek, és nem tudtam, hogy ez is olyan-e)
2015. aug. 14. 09:21
4/11 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan elkezdheted, bár én tudtam volna 12 évesen hogy egyáltalán létezik tudatos álmodás
Ebbe a korba meg már nagyon nehéz :(
5/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm utolsó!!!! Ment a zöld kéz:)
2015. aug. 14. 14:08
6/11 anonim válasza:
hajrá!
nézd meg a waking life című filmet. richard linklater rendezte. nagy torrent siteokon fent szokott lenni szinkronnal.
űztán még talán arra is rájöhetsz, hogy mire való valójában. Ha még egy év múlva is benne vagy a dologban írj pm-et leülhetünk beszélgetni, kedves oneironauta öcsém
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2015. aug. 16. 08:39
8/11 anonim válasza:
9/11 anonim válasza:
Szia! Én 11 éves vagyok, és szoktam tudatosan álmodni, de a vonzás törvényét is hasznáktam már. Sok sikert! :)
10/11 anonim válasza:
Hát persze ,hogy nincs korhatára ,èn már 7évesen repülve mentem a boltba tejért !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!