Tudatos álom esetén WILD technikánál mi számít előrelépésnek?
Figyelt kérdés
Ma reggel, mikor próbáltam, elég nehéz volt mert volt egy kis flegma a torkomon, amitől a nyelési inger erősebb volt, sokkal, viszont, miután egy ideig a tudatosságom meg tudtam tartani, elkezdtem érezni, hogy a testem egyre nehezebb lesz, és nehezebben kapok levegőt. Sajnos ebből az állapotból kizökkentem 2x is, szóval nem sikerült, 3. próbánál pedig egyszerűen elaludtam. Ez jót jelent, vagy menjek orvoshoz? (a test nehezedése, nehezebb levegővétel) :S2015. jan. 11. 09:29
1/2 anonim válasza:
Dehogy kell orvoshoz menni -.-
A test nehezedése/légzési nehézség csupán illúzió, minden egyes elalvásnál átéled, csak épp nem vagy tudatodnál. Halottad már ezt "lidérc nyomás"?! Az lenne ugyebár az alvási paralízis. Azért hívják lidérc nyomásnak, mert régen azt hitték, a nehéz légzés érzete azért van, mert a lidérc ott csücsül a mellkasodon. Nos, nyilván nem ül ott senki, meg semmi. Én mikor alszom el, 12 tengelyen forog velem az ágy, meg néha a nyakamban érzem a lábaim, most akkor menjek orvoshoz, mert lehet gumiból vannak a csontjaim, az ágyam meg tud pörögni? :D
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :D érdekes az emberi agy, jó vele játszani.
2015. jan. 15. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!