Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan irányítható a tudatos...

Hogyan irányítható a tudatos álom?

Figyelt kérdés
Pár napja folyamatosan rajovok álmomban hogy csak alom. De micel remalmaim vannak es panikba vagyok esve nem tudom iranyitani, felprobalom ebreszteni magam de csak hamis ebredes kovetkezik akar tobbszor is egymas után ahol ujra tudatos remalmok gyotornek. Szeretnem ugy atelni a tudatos almot hogy jo legyen mert ez igy valami borzaszto.
2015. febr. 16. 22:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Legalább érzd, hosz élsz.

Én mindig epekedve várom, hogy álmodjak és minél durvábbat.

Gondold végig mindig, hogy hogyan kerültél az álmodban oda, ahol vagy. Illetve gondolj arr, hogy szeretnél egy másik helyen lenni és milyen lenne az. Csak tipp.

2015. febr. 16. 23:34
 2/13 A kérdező kommentje:
Ezeket mar mind olvastam de nem tudom megrenni. Na delutan is tudatos remalmom volt es eszembe jutott h a kezemet fixaljam a tekintetemmel hogy felebredjek. De nem tudtam mert szemuveg volt rajtam es nem lattam :( szoval valami mindig gatol benne. De legkizelebb megprobalok gondolkodni.
2015. febr. 16. 23:38
 3/13 anonim ***** válasza:

Lefekvés előtt akkor gondolj mindig valami szépre és ne feküdj le rögtön idegesség után, hanem zuhanyozz le előtte vagy pihenj picit. Esetleg meditálj valamin.

Soha ne feküdj le éhesen, szomjasan, úgy hogy pisilned kell.

Délután miért alszol egyébként? (ha szabad rákérdeznem?)

Nekem amikor alvásparalízisem van, mindig eröltetem, hogy bele pusztuljak, így semmitől sem félek.

Nem mondom, hogy csináld ezt. De nem kell félned.

Ha bajba kerülsz, ne azon rágódj, hogy ugye csak álom, hanem próbáld megoldani.

2015. febr. 16. 23:49
 4/13 anonim ***** válasza:

Ja igen és: a tarkónak és a fejtetőnek a simogatása, illetve a köldök finom nyomkodása, szerintem jót tesz. Esetleg lehet próbálkozni sötétben, világosban aludni.

De mindig a helyes táplálkozás és a sok folyadék a fontos....No meg a mozgás...

2015. febr. 17. 00:06
 5/13 A kérdező kommentje:

Ritkan alszom delutan. Ma filmeztem es akozben aludtam el. Megprobalok legkozelebb nem felni de eleg nehez. Raadasul altalaban valami fajdalmam van ami neheziti a gondolkozast. Ezeket a simizeseket is kifogom probalni.

Most ugy fekudrem le h tudatomra fogok ebredni de elkezdtem parazni es felek :/ pedig tudom hogy nincs mitol.

2015. febr. 17. 00:20
 6/13 anonim ***** válasza:

Milyen fájdalmad van?

TV előtt nagyon jót lehet aludni, de a vibrálás simán okozhat alvászavart szerintem vagy a rossz póz.

Egyébként az alvásnak kellemesnek kellene lenni. Üdítőnek. Úgy nem lehet aludni, hogy a fejed ezerrel pörög valamin. Ha kell, akkor zárj be mindent, győződj meg arról, hogy biztonságban vagy.

2015. febr. 17. 00:24
 7/13 anonim ***** válasza:
Amit még megpróbálhatsz, hogy figyelsz a levegő vételre.
2015. febr. 17. 00:25
 8/13 anonim válasza:

Pr. Dr. Paul Tholey - Alkotó Álom c. könyve

Ebben választ kapsz a kérdésedre.

2015. febr. 17. 11:28
 9/13 A kérdező kommentje:
Tegnap pl. az volt, hogy teljes erőbe görcsbe rándult az állkapcsom, összeszorultak a fogaim nem tudtam kinyitni a szám. Rohadtul fájt. De érdekes módon abban a pillanatban történt ahogy öntudatra ébredtem. Felkeltem az ágyból, gondoltam is, hogy de jó most nem rémálom végre csinálhatok valami jót, erre hirtelen összeszorult a fogsorom... utána meg pánikba estem.
2015. febr. 17. 15:26
 10/13 A kérdező kommentje:
A könyvtippet pedig köszönöm! Amint könyvtár közelébe jutok utána nézek.
2015. febr. 17. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!