Mit jelent az az álom, hogy alagútban vagyok vonattal, és fényt látok?
Figyelt kérdés
2016. okt. 23. 18:10
1/7 anonim válasza:
Off: Fény az alagútban? És nem dudál? :-D
Bocs, nem hagyhattam ki.
On:
Milyen érzéseid vannak az álommal kapcsolatban? Ugyanis tőled függ, hogy mit jelent a te álmod számodra. Próbálnak ugyan általánosító jelentéstartalmakat kapcsolni álomképekhez, de én sokkal inkább megfelelőnek tartom az egyedi értelmezést, hiszen különbözők vagyunk, és ugyanaz az álomkép különböző érzéseket vált ki belőlünk attól függően, hogy mi hogyan érzünk azzal a képpel kapcsolatban (pl. másképp érez egy kutyával kapcsolatban az, aki fél tőlük és másképp az, aki nem).
3/7 anonim válasza:
Halált.
A fény, amit látsz, a szemben jövö gyorsvonat mozdonyának lámpái.
4/7 A kérdező kommentje:
Jó lenne meghalni,úgy is csak szenvedek.
2016. okt. 23. 19:38
6/7 Pókmalaci válasza:
Komoly metróvezetői karrier áll előtted...
7/7 Kanderanszky György válasza:
Hamarosan meglátod a napfényt az alagút végén, vagyis közeledik a megoldás egyik nagy problémádra. Viszont ezért cserébe magadnak is kell tenned! Pl. bízni jobban magadban és nyomni a gázt, vagy tekerni, tekerni a sínautódat, de rendületlenül ám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!