A tíz éves kisfiam ezt álmodta mit jelenthet? Lentebb az álma.
Elmondta nekem mit álmodott a kisfiam.
Álmában állt a templom előtt és vele szemben a szűz Mária kék ruhában volt és a fején korona. Át ölelte a fiam szűz Mária és azt mondta neki hogy meg foglak gyógyítani meg fogsz gyógyulni.álmában nagyon jó volt neki jó érzés volt hogy át ölelte. ...azt mondta a fiam.
Mit jelent?
Nagyon szépen köszönöm.
A helyesírásod alapján is látszik, hoyg nem tudsz igazán gondolkodni.
A gyerek meg azért álmodik hülyeségeket, mert azt hallja otthon.
Okosabb lenne, ha nem vallásos maszlagokkat töltenétek a fejét, hanem normális ismeretekkel, akkor oksabb lesz, mint te.
szerintem az álmok nem jelentenek semmit..
nem szabad kiindulni ezekből,akkor se ha rossz és akkor sem ha jó..
Szép, mély álom - Ezek a képek elsősorban a Boldogasszonyra, a védelmező, oltalmazó Szűzanya tiszteletére utalnak.
Mária köpönyege alá bújnak oltalomért a gyarló emberek- több ilyen ábrázolás van.
Böjte Csaba mesélte - egy misén:D - a viccet.
Szt. Péter megy az Úrhoz panaszra:
-Visszaadom a mennyország kulcsit, Uram.
- De hát miért?
- Jönnek a gyarló emberek, akit én nem engedek be, ajtóban én visszafordítom, Anyád meg az ablakon beengedi őket!
:)))
van valamilyen betegsége a fiadnak? esetleg valamilyen figyelmeztető álom is lehet. ez egyáltalán nem hülyeség, ne hallgass a negatív kommentelőkre... nekem is volt már több"figyelmeztető álmom". az álmoknak igen is van jelentőségük (nem mindnek, de a legtöbbnek igen), csak vannak emberek, akik nem veszik komolyan.
[link] ajánlom ezt az oldalt, itt be írsz egy szót (amivel álmodtál, pl. tojás, ajtó, pénz, stb), és ad neked magyarázatot :) én is ezzel fejtem az álmaimat :) jó dolog ez....
Utolsó előtti válaszoló írtam privit.
A normális választ köszönöm.
A negatív válaszok pedig egyszerűen nem érdekel.
Csak annyit tudok hozzá tenni hogy igen katolikusok vagyunk és ezzel mi a baj? !
És a fiam jár hittan órára is a többi osztálytársakkal. Ott is tömik a fejét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!