álmomban mindig farkasokkal álmodok kábé 2hetente egyszer, ez mit jelent? Más is van ezzel így?
Farkast latni almaban, jelkepezi a tulelest, szepseget, maganyt, rejtelyt, onbizalmat es buszkeseget. Kepes megorizni a higgadtsagat kulonbozo tarsadalmi korulmenyek kozott es belekeveredik barmilyen szituacioba nyugalommal es kellemmel. On zarkozott is valasztasa szerint. Negativan/Negativ ertelemben a farkas kifejez rosszindulatot, aggressziot, alattomossagot. Tukrozhet kotrollalatlan erot, vagy helyzetet az eleteben.
Feher farkast latni almaban batorsagot es gyozelmat jelez. megvan a kepessege a fenyt latni meg a sotet orakban is.
Azt almodni, hogy megol egy farkast, mutatja hogy arulas es titok van kialakuloban.
En feherekkel almodtam... Van meg egyeb erdekes almod/alma? Remelem segitettem.
Régen nekem is voltak farkasos álmaim. A kutyám halála után rendszeresen meglátogattak, persze menekültem előlük, de sokszor kiderült, hogy csak én láttam rémeket, és nem is rémisztőek, nem is akarnak bántani..
Üldözéses álmom is volt sokszor, azok is hasonló végkifejlettel.
Ne fuss tovább, várd be őket, akkor kiderül mit akarnak. Egyébként az álmod a saját valóságod, úgy irányítod, ahogy akarod.
Kedves kerdezo. A farkas meghatarozasarol en irtam neked korabban.
Egy kedves baratom (almokban es azok fejteseben kiemelkedo egyeniseg) azt mondta: MINDEN az almodban TE vagy.
Ha vegiggondolod, igy helyes, hiszen egy lany sem tor be az almaidba, hogy zaklasson. Aki uldoz teged az TE MAGAD vagy. Sajnos otletem sincs, hogyan lehet feldolgozni a kiskori molesztalas tapasztalatot, de egy biztos senki a vilagon nem oldja meg a problemadat. Mindig azt mondom, ha en magamon nem tudok segiteni, akkor mas sem. Asszisztenciat, iranyitast persze kaphatsz, de a feledat megiscsak a tied. Farkassal almodni maga a batorsag jelkepe, szedd ossze azt, es nezz szembe a felelmeiddel. Probalgasd magad, nem veszithetsz. Lesznek persze rossz elmenyek boven, de az is csak egy resze az utnak/utazasnak. Lehet az is eleg, hogy megnevezted a lehetseges okot.
Mindenesetre en sok szerencset, sok sikert, kellemes elmenyeket kivanok neked. Minden jot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!