Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Valos Álom vagy mégsem!?

Valos Álom vagy mégsem!?

Figyelt kérdés

Sziasztok nektek már volt olyan álmotok. ma reggel 10ora körül álmodtam meg!

szoval : leirnám röviden...

felnéztem az égboltra ez nappal történt. Középen volt a Nap és körülötte szintén 4kicsi nap határolta párhuzamosan. tükrözte vagy ijemi......ez még semmi ,s azonkivül még kör körösen sok kicsi hold vette körül.

késöbb már több kicsi hold volt látható. es egyre jobban sebesen jött közelebb a földhöz. megijjedtem es felébredtem. szoval azt akarom mondani .mit jelent ez a/az Álom?

2016. okt. 6. 17:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyszer volt ilyen álmom, de még kicsi voltam akkor. Fagyizni voltuk és én eladtam ezalatt, közben azt álmodtam, hogy az öcsém megette a fagyimat amikor felkeltem el kezdtem sírni és fojtogatni a tesómat.
2016. okt. 6. 18:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Ugyanezt álmodtam én is tegnap éjszaka! Te jó ég! Ez hogyan lehetséges?! Csak nekem nyelvtankönyvek is hullottak az égből, és kicsit megtanultam írni.
2016. okt. 6. 18:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem tudok írni bazzeg!!! Fogyatékos vagyok, mint te vagy mi van velem? Elaludtam helyett valami mást írtam.
2016. okt. 6. 18:51
 4/6 A kérdező kommentje:
rendesek vagytok :(
2016. okt. 6. 20:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagyon gyerekoromban volt ilyen álmom. Akkor azt álmodtam, hogy az udvarom közepén volt a nap, csak egy kicsit volt nagyobb, mint egy focilabda, aztán felszálltam a magasba és bolygókon ugráltam ide-oda. KB. 4 éves lehettem.
2016. okt. 6. 21:27
 6/6 anonim ***** válasza:
#5 Nahát te is voltál gyerek? Micsoda véletlen egybeesés.
2016. okt. 6. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!