Mit jelethet hogy a házunkban találok egy rejtett tikos szobát, helyet?
Pl. rábukkanok hogy az egyik szobából nyílik egy rejtett szoba vagy a padláson egy rejtett lakásrész amit eddig nem láttam és ezek általában porosak és koszosak mint amikor évek óta nem járt ott senki.
És amikor ilyet rejtett helyet találok tisztára izgatott leszek és jó érzés önt el.
Ilyet már többször is álmodtam.
Most nem az ezotérikus jelentésére hanem a "tudományos" pszichológia része érdekel.
ha a tudomanyos resze erdekel, akkor olvasd el a Freud: alomfejtes c. konyvet vagy esetleg Jung idetartozo muveit.
ugyanis a pszichologia azt mondja, hogy te magad tudod a legjobban megfejteni az almaidat:))
(egyebkent szerintem ezek az almok azt jelentik, hogy olyan osszefuggeseket veszel eszre, altalad jol ismert dolgok kozott, ami eddig nem volt egyertelmu.)
A házad,az otthonod,a családod.Az eldugott lakrész,a család tagjai kapcsolatrendszerében rejlő lehetőség.
(Pl.testvéred beleszeret valakibe,akinek révén új életteret találsz másutt,akár külföldön.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!