Mit jelent ez az álom?
Egy erdőben sétáltam régi ismerősök és barátok csoportjával és volt valamiféle vallási idegenvezetőnk. Egy kőépületnél álltunk meg, aminek a bejáratáról egy hinta függött. Én ráültem és elkezdtem hintázni, egyszer bent voltam az épületben, máskor kint. Az idegenvezető kérdéseket kezdett feltenni a csoportnak, de amikor hozzám ért, akkor elkezdtem vele vitázni. Aztán valamiért mindenki elkezdett sorvadni rajtam kívül, valahogy leolvadt a hús a csontjukról és teljesen elfolyósodtak. Azt hiszem én csináltam valamit velük. Később felébredtem.
Mi volt ez?
erdő=csöves hozzáállás
kőépület=régi, érdekes dolog
hinta=meditálás
mindenki sorvad=semmivel sem értesz egyet, megbántanak
semit nem jelent.
hormonjaid vannak
nekem egesz mast sugall ez az alom:
inkabb egy fajta lazadas az unalmas dolgok ellen. probalod magad kreativan szorakoztatni, es ezzel probalsz kitorni teged untato korlatozasok ellen. Van egy vezer, akitol nem tartasz, es ez a szerep nagyon kozelallo egy tanar szerepehez, raadasul kerdez is toled. Te vagy az egyeduli aki hintazik es meg vissza is beszel ennek a nem tul nagyra tartott idegenvezetonek, tehat a tobbiek a elfogadjak azokat a megszabott hatarokat, aminek te nem vagy hajlando magad alavetni, es azert nem vagy hajlando ezeknek alavetni magad, mert felsz, hogy elsorvadsz, mint a tobbiek. ez inkabb az uniformalodastol valo felelem.
Szerintem se allj be a sorba, orizd meg ilyen kreativnak es fantaziadusnak magad, akarmirol is legyen szo:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!