Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés

Egy erdőben sétáltam régi ismerősök és barátok csoportjával és volt valamiféle vallási idegenvezetőnk. Egy kőépületnél álltunk meg, aminek a bejáratáról egy hinta függött. Én ráültem és elkezdtem hintázni, egyszer bent voltam az épületben, máskor kint. Az idegenvezető kérdéseket kezdett feltenni a csoportnak, de amikor hozzám ért, akkor elkezdtem vele vitázni. Aztán valamiért mindenki elkezdett sorvadni rajtam kívül, valahogy leolvadt a hús a csontjukról és teljesen elfolyósodtak. Azt hiszem én csináltam valamit velük. Később felébredtem.

Mi volt ez?

2016. okt. 2. 14:01
 1/8 anonim ***** válasza:

erdő=csöves hozzáállás

kőépület=régi, érdekes dolog

hinta=meditálás

mindenki sorvad=semmivel sem értesz egyet, megbántanak

2016. okt. 2. 20:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Mit jelent a csöves hozzáállás? :O
2016. okt. 2. 21:55
 3/8 anonim ***** válasza:

semit nem jelent.

hormonjaid vannak

2016. okt. 3. 00:39
 4/8 anonim ***** válasza:
A kőépület nagyon érdekes számodra, csábit és kialakit egy megfelelő hozzáállást. Viszont ez a hozzáállás már alapjaiban sérült lehet, mert egy álomban nem jönnek létre ilyen dolgok, és baljós. Elutasitás lehet, ami nem ez, de igen számöttevő mert emiatt és makacsságod miatt elemészted ezeket a dolgokat. Ez siralmas lesz, és végig fogod nézni, de inkább hallgatsz a makacsságodra. Máskor apró büneid lesznek, és a gyümölcs hiján kimerülsz és elégedetlen leszel, ezért inkább elmész élvezni azokat... de nem baj, minden bűnt meglehet bánni, talán majd lesz lehetőséged arra is hogy szemtől szembe megtegyed (amit onnan lehet tudni hogy meglátják)... csak mert érdekelt
2016. okt. 3. 00:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Hűha. :O
2016. okt. 3. 17:11
 6/8 anonim ***** válasza:

nekem egesz mast sugall ez az alom:

inkabb egy fajta lazadas az unalmas dolgok ellen. probalod magad kreativan szorakoztatni, es ezzel probalsz kitorni teged untato korlatozasok ellen. Van egy vezer, akitol nem tartasz, es ez a szerep nagyon kozelallo egy tanar szerepehez, raadasul kerdez is toled. Te vagy az egyeduli aki hintazik es meg vissza is beszel ennek a nem tul nagyra tartott idegenvezetonek, tehat a tobbiek a elfogadjak azokat a megszabott hatarokat, aminek te nem vagy hajlando magad alavetni, es azert nem vagy hajlando ezeknek alavetni magad, mert felsz, hogy elsorvadsz, mint a tobbiek. ez inkabb az uniformalodastol valo felelem.

Szerintem se allj be a sorba, orizd meg ilyen kreativnak es fantaziadusnak magad, akarmirol is legyen szo:)

2016. okt. 3. 19:15
 7/8 Missi_Key ***** válasza:
2016. okt. 3. 23:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Rendesek vagytok.
2016. okt. 4. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!