Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Folyton vissza térő álmom az hogy iskolába járok végzős vagyok és vizsga időszakok vannak éppen és rettegek hogy megbukok mert semmit sem tudok eddig az osztályig is épp h eljutottam.
Amúgy 5 éve dolgozom már szóval tényleg nem értem,mért álmodom splszor ezt.
Ti hisztek ezekben az álomfejtésekben van a valósághoz köze?
2016. szept. 30. 16:43
1/1 anonim válasza:
Az utolsó vizsgám után még évtizedekig volt az a rémálmom, hogy vizsgázom, vagy érettségizek, de még a könyvet sem nyitottam ki, teljesen felkészületlen vagyok...
Nyilván van köze a valósághoz, valamiféle teljesítmény-szorongásra enged következtetni, valamiben elégtelennek érzem magam, de hogy pontosan mi a szorongás oka, azt csak személyes feltárás alapján lehet kikövetkeztetni, "álomfejtéstől" nem kaphatsz rá választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!