Bizarr álom, minden apró részletre emlékszem?
Szóval úgy történt,hogy Glasgowbol (itt lakok) elindultam hazafelé Magyarországra. De a repülőt lekéstem,aztán hívtam az egyik barátomat,ő pedig hazavitt. A párom nem jött velem,kitudja miért,de nagyon berágott rám,és mindenkire. Utána valahogy visszakerültünk a hotelbe,ahol dolgozunk, s a párom fegyvert rántott és elkezdett random lövöldözni mindenkit. A vendégeket,a kollégákat,mindenkit. Aztán megtalált engem is. Rám tartotta a fegyvert,rendesen remegtem a félelemtől. A szemében néztem és úgy szóltam neki,hogy én szeretem és ő is engem ezt nem teheti meg velem. Erre ő elgondolkodott és így szólt,hogy ha megölöm azt a bizonyos kollégámat,akkor életben hagy,mert ő nem tudna élni nélkülem,de ezt tegyem meg. Belementem. Adott egy pisztolyt a kezembe,rácéloztam a kollégámra,de hirtelen meggondoltam magam,és a páromra lőttem. 9 golyót eresztettem belé. Majd az utolsó lehelletéből azt mondta,hogy ez volt életed legrosszabb döntése,és meghalt. Én pedig ott álltam felette és bőgtem....
Azt tudni kell,hogy 4 éve vagyunk együtt,és a párkapcsolatunk mondhatni tökéletes. Semmi zűr nincs köztünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!