Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodtam ezt?

Miért álmodtam ezt?

Figyelt kérdés
álmomban egy zöldes fénnyel megvilágított szobában voltam amiben egy vörös hajú nő feküdt az ágyában. szerintem beteg volt mert elég sápadtnak láttam.és egyszer csak egy hátára fordított képkeret került az arcára.és egy fekete hosszú ruhás nő állt az ágya mellett.és én aki mindvégig az ágy végéből néztem a történéseket , egyszer csak mintha a nő testébe kerültem vona , láttam amit ő látott. a hogy ódalra feküdtem az ágyban láttam a melletem lévő éjjeli szekrényt amin volt egy lámpa is. és egyszer csak felébresztett az hogy a hátamat ütögetik egy fura nevető női hang kiséretében.és ugyan úgy én is ugyan abban a pozícióban voltam mint az álmomban.és nem tudtam megmozdulni legalább 2 percig .azóta sem volt ilyen szörnyű élményem, de nem is szeretném hogy legyen. mit jelenthet ez a álom ?

2016. okt. 2. 12:26
 1/2 anonim ***** válasza:

zöld fény=befolyásoltság

egY szoba=aktuális hangulat

vörös nő=különleges érzések, gondolatok egy tipusa

alszik=pihenő állapotban van, inaktiv

beteg=bűn, lelkiismeretfurdalás

lámpa=útmutatás, de apró dolog

másik nő=bűn, hamis érzések, önzés, egoizmus, könnyüvérüség, hitetlenség stb.

belebujsz=felismered magad benne, kapcsolatba hozod az életeddel, összefüggést keresel ja és félelmet is jelenthet

hátadat ütögetik=valami folyton zavar, de nem akarsz rá figyelni, küzdelmet vivsz az életedben

nevetés=figyelmen kivül hagynak mások

képkeret=kimerevités, sokáig tartó dolog, tudatosság

2016. okt. 2. 20:06
 2/2 anonim ***** válasza:

ez egy eber alom, es a vege egy kicsit alomparalizisbe torkollott. (erre utal, hogy ugy fekudtel, mint ahogy almodban es nem tudtal megmozdulni)

Valakivel szoros empatikus kapcsolatban lehetsz, akit erzeseid es sejteseid alapjan valamilyen kulso veszely fenyeget (mint pl. egy rosszakaro)

Vagy esetleg valakit sajnaltal, akinek hasonlo elmenye volt, mint neked most.

Vannak ellensegeid? Probald meg osszeparositani azzal a gonosz alakkal aki az agy mellett allt. Bantott-e valaki olyat, akit korabban megsajnaltal emiatt? Valoszinuleg most ez a gonosz valaki teged szemelt ki maganak es ez szorongassal tolt el.

2016. okt. 3. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!