Álmodttam egy angyallal. Nagyon valósnak tűnt. Lehtséges, hogy valóban ott volt?
Figyelt kérdés
Ezt álmodttam.Fekszem az ágyban,de még nem aludttam.S egyszercsak egy fehér fény jött ki a falból.Láttam ahogy kilép belőle valaki.Féltem picit s úgy tettem mindha aludnék.Erre odajött,magafele fordított s ezt mondta: Engem Isten küldött.Látta a te szenvedésed s imáid meghallgatta.Most kivettem belőled 6 cisztát s 1 polipot.s ha ezeket nemveszem ki.6 hónapod lett volna hátra.Erre elindult vissza a fény felé.S mondtam neki mi a neved.M.... Felelte.S mosolyogva mondta ,hogy 6 hónap múlva visszajövök.Fehér ruhában volt .kleopátra barna haja.s volt egy drágakövekkel kirakott nyakéke.Mikir felébredttem.Azon gondolkodttam,mi volt a neve.Másnap ébredésnél egyből ez jutott eszembe.Michaela... Utánna néztem .S ez egy ark angyal.Tudom,hogy álmodttam.De nagyon valósnak tűnt.2016. szept. 30. 22:24
11/16 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint nekem Michaela azaz Mihály ark angyal az őr angyalom? S veled mi történt?
2016. okt. 1. 19:01
12/16 Fish1 válasza:
Vannak olyan álmok, amik nem olyanok, mint a többi. Szerintem a tied is ilyen volt.
Velem hasonlóan érdekes dolgok álom és ébrenlét közt szoktak történni.
13/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretném veletek megosztani azokat amiket álmodttam.Mert úgy érzem,hogy biblikusak.S mindig azt éreztem ,hogy elkell mondanom mert ezek üzenetek.De igazán nem álmokkal kezdődttek.Egyik nap főzés közben ezek a gondolatok jöttek,s gyorsan le is írtam.: Mikor leszáll az éj.Egy angyal dalra kél.Szenteljétek e napot ő erre kér.A virágok bíborba borulnak.Szirmai szanaszét szóródnak.Vidd el szél,repítsd távol.Mindt a megnem valósult álmot.Kértem az urat tekintsen le rám.S im ,elküldte angyalát,hogy vigyázzon reám.Szép napok jöttek.Áldom az urat!Boldog lélek az kit kegyelmébe fogad.Mert egy az igaz Isten,ki nem hagy el soha.Jöhet baj,bánat.De ő az ,ki mindíg meg vigasztal.Legyen hát dicsőítve az ő neve.Hisz királyok királya Ő a föld s a felhők felett!Ez egy vers lett így.S pedig mindig utáltam a verseket ez előtt... Az után írtam többet.Szóval a vers után jöttek az álmok.
2016. okt. 1. 19:34
14/16 A kérdező kommentje:
Ha érdekel titeket elmondom itt.De engem érdekelne ami veletek történt.
2016. okt. 1. 19:45
15/16 anonim válasza:
Érdekes.
Általában az álmaid, a tudatalattid kivetülései.
Viszont, van olyan is, hogy ténylegesen fel veszi veled valaki/valami a kapcsolatot.
Akárhogy is értelmezed az álmod, csak jót jelent.:)
16/16 A kérdező kommentje:
:)
2016. okt. 2. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!