Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmodttam egy angyallal....

Álmodttam egy angyallal. Nagyon valósnak tűnt. Lehtséges, hogy valóban ott volt?

Figyelt kérdés
Ezt álmodttam.Fekszem az ágyban,de még nem aludttam.S egyszercsak egy fehér fény jött ki a falból.Láttam ahogy kilép belőle valaki.Féltem picit s úgy tettem mindha aludnék.Erre odajött,magafele fordított s ezt mondta: Engem Isten küldött.Látta a te szenvedésed s imáid meghallgatta.Most kivettem belőled 6 cisztát s 1 polipot.s ha ezeket nemveszem ki.6 hónapod lett volna hátra.Erre elindult vissza a fény felé.S mondtam neki mi a neved.M.... Felelte.S mosolyogva mondta ,hogy 6 hónap múlva visszajövök.Fehér ruhában volt .kleopátra barna haja.s volt egy drágakövekkel kirakott nyakéke.Mikir felébredttem.Azon gondolkodttam,mi volt a neve.Másnap ébredésnél egyből ez jutott eszembe.Michaela... Utánna néztem .S ez egy ark angyal.Tudom,hogy álmodttam.De nagyon valósnak tűnt.

2016. szept. 30. 22:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

most volt Szent Mihály ünnepe, tegnap

[link]

2016. szept. 30. 22:31
 2/16 A kérdező kommentje:
Ez nem az idén történt velem.Csak most volt lehetőségem elmondani több embernek itt.Szerintetek valóban ott lehetett az angyal?S mit jelenthet amit mondott nekem?
2016. szept. 30. 22:45
 3/16 Ozmium42 ***** válasza:
37%
Az álmok azért álmok, mert nem valóságosak.
2016. okt. 1. 00:06
 4/16 A kérdező kommentje:
Igazad van.Ezek csak álmok.Csak az az egy dolog miatt maradtt meg bennem.Amikor mondta a nevét.S előtte soha nem hallottam.s másnap nemjutott eszembe mit mondott.De következő reggel az első gondolatom ez volt:Michaela.... S utánna néztem.S ő egy főangyal
2016. okt. 1. 02:14
 5/16 Fish1 ***** válasza:
Végül visszajött 6 hónap múlva?
2016. okt. 1. 02:33
 6/16 A kérdező kommentje:
Nem emlékszem.De ami még érdekes.Amit mondott,h polip van bennem.Ez tavaly volt.S az idén vették észre az orvosok.3-hónapja műtötték le. Tudom csak álom.De nekem több biblikus álmom van.Hosszu lenne itt leírni.S ilyenkor lehet butának is tartanak,hogy foglalkozom velük.De olyan valóságosnak tűnnek.... Ezt csak az érti igazán aki át élt ilyet.Volt olyan amit álmomban megmutatott Jézus h milessz a földön.S pár napra egy biblikus rajzon ugyan azt láttam.Megdöbbentő volt számomra..
2016. okt. 1. 02:50
 7/16 anonim ***** válasza:
Engem érdekelnek ezek a dolgok amiket leírtál.
2016. okt. 1. 04:25
 8/16 anonim ***** válasza:

Petőfi

"Anyám, az álmok nem hazudnak;

Takarjon bár a szemfödél:

Dicső neve költő-fiadnak,

Anyám, soká, örökkön él."

[link]

2016. okt. 1. 06:46
 9/16 A kérdező kommentje:
Van jóisten.De van a gonosz lény is.Sajnos megtapasztaltam a rosszat is.A rossz, kézzel foghatóbb.Megmutatja magát.S azt nemcsak álmomban láttam nem is 1×.De nemkívánom senkinek ,h átélje ezeket.Tudom sokan nem hiszik el.Nemtudom,h miért kell látnom .Miért engedi ezt a jóisten....Igaz láttam egy filmet.Ami igaz történetet dolgoz fel.S a lányt megszállja a gonosz.S Isten azt mondja neki,h azért engedtte meg,mert az emberek nemhisznek.S ez kézzel foghatóbb.S így tudják,ha van rossz akkor van Jó isten is.
2016. okt. 1. 09:17
 10/16 anonim ***** válasza:
Biztosan nem álmodtál!! Velem is hasonló "jelenés" történt évekkel ezelőtt!! Hidd el az Őrangyalod vigyázz Rád!! Köszönd meg Neki imában!!
2016. okt. 1. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!