Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Jelenthet valamit ez az álom?

Jelenthet valamit ez az álom?

Figyelt kérdés

Az álom úgy kezdődött hogy bő barát körrel és a családdal elmentünk nyaralni egy hegyi faluba, egy igen szép és nagy házba.

Kikötném, hogy életemben nem láttam gömbvillámot, csak hallottam róla (ma néztem meg az álom után, és nem úgy néz ki mint az illusztrált képeken)

szóval tök jól éreztük magunkat, aztán este lett. Egy fiúval voltam ,akit még életemben nem láttam, mégis emlékszem az arcára, elég részletesen. Felkiáltott, és húzott a kocsiba, majd beültünk. Egy fej méretű gömbvillám jött be a hátsó ablakon, átégetve azt. A fejem mellé szált, én meg közöltem a pasassal egy információt, amit az álmom előtt még sosem olvastam vagy hallottam. Miszerint ha a gömbvillámba túl sok energia lesz, felrobban. Ő meg rávágta, hogy tudja és felébredtem.

Jelenthet valamit? (természetesen itt nem konkrétan arra gondolok, hogy gömbvillámmal álmodtam, hanem pl.: alig éreztem félelmet, ismeretlen emberke az álmomban és olat is tudtam ,amit eddig nem.) Trollok kíméljenek!

2016. szept. 10. 17:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, a gömbvillám felrobbanhat.Tény, hogy álmunkban tudatában lehetünk olyan információknak, amik igazak, de nem tudjuk, honnan származnak, illetve előre megálmodhatsz dolgokat, embereket és később látod a valóságban.De hogy mindez hogyan lehetséges, még nem született rá tökéletes magyarázat.
2016. szept. 10. 17:27
 2/2 anonim válasza:

Nem, az álmok soha sem jelentenek semmit...

Ha szeretnéd tudni, miért, akkor írj nekem privátban.

2016. szept. 13. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!