Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent kaszással álmodni?

Mit jelent kaszással álmodni?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy egy ilyen nagyon sötét elhagyatott kripta/templom környékén mászkáltam és láttam, hogy valamik repkednek a levegőben én csak a körvonalukat láttam, később kiderült, hogy szellemek voltak. Aztán jött felém a kaszás aki mikor elém ért felfedte jelenlétét (és a többi szellem is) (most már teljes egészében láthattam őket, nem csak a körvonalukat) egy nagy fekete köpönyeg volt rajta fekete kapucnival, amely elfedte az arcát, a kezében pedig egy nagy kasza. Nem féltem tőle. Valamiről beszélgettünk, de már nem emlékszem miről, sem pedig a hangjára. A végén felfedte az arcát, kedvesen rám mosolygott és elment. Az arca egy koponya volt, mármint amin már nincsenek szövetek meg ilyenek. Nem volt ijesztő.

Mit jelenthet ez az álom?

2016. szept. 10. 13:37
 1/2 anonim válasza:

[link]

Itt mindent megtalálsz! :)

2016. szept. 10. 17:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Az álom,a félelmeid leképeződése.

Ha boszikról meséltek volna neked rémtörténeteket,akkor boszival álmodtál volna.

2016. szept. 11. 05:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!