Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent hosszú hajról meg...

Mit jelent hosszú hajról meg erős hosszú körömről álmodni?

Figyelt kérdés

Már 3. napja ilyeneket álmodok. Előző két nap arról hogy nagyon hosszú a hajam (nagyon tetszett)és gyorsan nőtt. Aztán most meg azt álmodtam hogy nagy körmöm volt (normális méretben persze nem óriási) és nagyon erős volt a körmöm hogy alig bírtam levágni.

Szedtem nemrégen hajerősítő növesztő kapszulát ami a körömre is jó ez a Forcapil volt, de már elfogyott. És igazából most kezdett el úgy igazán nőni valamitől a hajam a valóságban is. Lehet a terhes vitamintól és terhességtől is. Életben majdnem hátközépig ér a hajam, növesztem.

Mit jelenthet az álmom? Ezzel kapcsolatos ami a valóságban van vagy valami más jelentése lehet?

Szerintem biztos kapcsolatban van a két álom: haj és köröm. Ezek azok a dolgok amik akkor is nőnek amikor az ember meghal.

2016. szept. 2. 11:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem nő a haj és a köröm, amikor az ember meghal. Semmi sem nő már utána, a sejtek, amelyekből ezek nőnek elpusztulnak véráramlás és tápanyag hiányában.

Az álmod meg arra utal, hogy szeretnél hosszú hajat és erős körmöt.

2016. szept. 2. 14:05
 2/2 A kérdező kommentje:

nem szeretnék erős körmöt. :)

amúgy tudom mit jelent nálam ez az álom.

Álmomban ugye levágtam az erős körmömet és ugyebár én amúgy is mindig levágom teljesen, nem szoktam hagyni megnőni, viszont az álmomban olyan erős volt hogy nehéz volt levágnom, de sikerült! Szerintem megoldottam egy nehéz feladatot a valóságban, ezt jelenti.

Mivel most volt valami az életemben amiből nehezen tudtam kimászni, szerintem most sikerül kimásznom belőle.

2016. szept. 2. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!