Mit jelent az, ha álmomban egy lángoló vonat üldöz?
Figyelt kérdés
A vonat a szemem előtt kisiklott, keresztül ment a legelőn, ahol széthullott és kigyulladt, majd visszakanyarodott és elkezdett jönni felém. Akármerre futottam, mindig jött utánam..lehet ennek valami jelentése?2016. szept. 9. 10:19
1/13 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy vigyáz a síneknél.
2/13 Shai-Hulud válasza:
Azt, hogy nem szabad mindenféle hülye akciófilmeket nézni.
3/13 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy pihentető alvás volt mert ekkor álmodunk.
4/13 anonim válasza:
Pszichológus tudna segíteni, mi nem (pszichológushoz nem szégyen fordulni, én is leveleztem egy időben egyetemi pszichológussal, ettől nem vagy beteg, a pszichológus nem orvos). Butaságokat pedig nem akarok irkálni az álmodra.
5/13 Shai-Hulud válasza:
Lángoló vonat lángoló vonat lángoló vonat - Megvan, ez csakis az égetett szeszek hatása lehet!
6/13 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy Thomas birka módon üldöz, és a túlfűtött érzelmektől teljesen kisiklik az élete. Vakvágány. Nem bírod az utazgatást és a vonat sem az eseted.
8/13 anonim válasza:
A járművek,az életút eszközei,annak tere.
Itt kisiklott,széthullot,lángbaborult életutat látok az álomban,ami a te életedet is veszélyezteti,vagy legalábbis úgy érzed.
9/13 anonim válasza:
Együttérzést lehet táplálni egy ilyen életút iránt,de értelmes ember hagyja,hogy a tragédia lecsituljon,és addig távoltartja magát attól.
A megfigyelések szerint,egy családi katasztrófa feldolgozásához kell 12 hónap.
Ha valaki-szerelemmel,együttérző szánalommal-megzavarja annak feldolgozását,el kell szenvednie annak későbbi következményeit.
10/13 anonim válasza:
Azt, hogy baromságokat álmodsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!