Mit jelent az, hogy álmomban elüt egy vonat? :D
Figyelt kérdés
Már egy ideje folyton ezt álmodom. Megyek valami elhagyatott vidéken körülöttem rét és megyek előre a sineken. Aztán hirtelen látom jönni a vonatot, de egyszerűen már nem tudok semmit tenni, túl gyorsan jön, aztán..hát igen, elüt és minden elsötétül nem érzem a végtagjaimat. Lehet ez most hülyén hangzik de számomra nagyon borzasztó álom. Vajon ennek van valami jelentése? Mert már nem először álmodom.2013. ápr. 11. 17:56
2/7 anonim válasza:
Üsd le az "I Like Trains" gyereket
3/7 anonim válasza:
arra utal hogy megkéne nézned az inception című filmet
4/7 anonim válasza:
Te vagy József Attila reinkarnációja :)
Viccet félre téve, azt olvastam egy álomszótárban, hogy a vonat elkerülhetetlen dolgot jelképze. Ha elüt, akkor sztem el kell szenvedned, ami közeleg, nincs kitérés előle.
5/7 A kérdező kommentje:
Láttam azt a filmet :D
Köszi szépen a választ, bár nem túl bíztató :)
2013. ápr. 12. 15:30
6/7 anonim válasza:
Hát én most reggelre majdnem ugyanezt álmodtam :O Én is mezők közti síneken mászkálok de a barátaimmal.És először szemből jön egy vonat és aztán hátulrol is egy és így nem tudjuk melyik oldalra ugorjunk,aztán mikor az egyik vonat elsuhan mellettem a lábam valahogy bevan alá esve de sikerül kivennem aztán félreugrunk mindannyian a mezőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!